Oslo Mikrospinneri Tynn Markagarn 50g

Tynt og ekslusivt sommergarn i en herlig blanding av ull, lin og silke.

Lekkert 2-trådet sommergarn som er både mykt, sval og varmeregulerende.

Tynn Markagarn er et garn som Oslo Mikrospinneri er veldig stolte av, der linet og silken sammen gjør dette til kanskje vårt mykeste og behageligste garn mot huden. Ikke bare blir plaggene utrolig flotte, men det er også meget behagelig å strikke med. Her har de lagt vekt på å dra frem de beste egenskapene til hver enkelt fibertype. Les mer om Oslo Mikrospinneri. Se Oslo Mikrospinneri sine øvrige kvaliteter.

kr 158,40 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Den norske lamullen er spesielt kjent for sin gode spenst og varmeregulerbare egenskaper, dette gir plagg som holder fasongen vask etter vask, og gir litt ekstra varme på de kjøligere dagene.
Lin gjør garnet slitesterkt og fuktighetsabsorberende. Vi tenker dette er perfekt for aktive dager. Linet har vi kjøpt fra en mindre lokal belgisk produsent.
Morbærsilke gir garnet en utrolig glans og styrke, og er kjølig mot huden. Silke er varmeregulerende, isolerer godt og flettes fint sammen med ullen og linen til et utrolig behagelig garn. Både å ha på seg og til å strikke med.
Dette garnet er produsert med mye kjærlighet og på Oslo Mikrospinneri. Håper du blir like fornøyd med det som vi er. Hvert hespe er 50 gram.

Garnet er håndfarget på Oslo Mikrospinneri sitt lille spinneri. Det vil si at garnet har nyanser, fargesjatteringer og ingen nøster er helt like. Ved større forskjeller anbefaler vi at du alternerer mellom nøstene.

VIKTIG! Vi anbefaler derfor at du også passer på å kjøpe nok til et prosjekt, da fargebatchene er små. Heller for mye enn for lite.

Alle navnene er inspirert av Oslomarkas vakre natur!

Garnkvalitet: 50% fineste norske lamull, 25% morbærsilke, 25% belgisk lin
Strikkefasthet: 22 - 30 m / 10 cm
Veiledende pinnestørrelse: 2-3,5 mm
Løpmeter: 185 meter på ca. 50g

Produsert i Norge, Oslo.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

SPINCYCLE Wilder 50g
kr 216,00 Eks. MVA
mYak Baby Yak Lace 50g
Fra kr 176,00 Eks. MVA
mYak Baby Yak Silk 25g
kr 112,00 Eks. MVA