SPINCYCLE Wilder 50g

SPINCYCLE Wilder er produsert for Spincycle Yarn på Mountain Meadows i staten Wyoming i USA, og er perfekt å kombinere med garnkvaliteten SPINCYCLE Dyed In The Wool. 100% amerikansk ull. Finnes i melert lys grå og mørk grå, som heller litt mot brunt.
kr 216,00 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Sportsweight
Kvalitet: 100 % amerikansk Rambouillet-ull
Løpelengde 183 meter / 50 grams bunt (200 yards)
Vaskeanvisning: håndvaskes kaldt, legges flatt til tørk
Produsert i USA fra sau til ferdig garn 

Dette er Spincycle Yarns

Også kjent som Kate & Rachel, som startet denne virksomheten som et håndspinneri tilbake i 2004, hvor de to kokte farger og håndspant alt garnet sitt i små partier og solgte det på sitt lokale bondemarked i Bellingham i staten Washington, på nordvestkysten av USA.

I 2012 åpnet et lite garnspinneri dørene like sør for Bellingham studio & fargehus, så de inngikk samarbeid med dem for å starte produksjonen av garnet som klarte å opprettholde utseendet til deres håndspunnede versjon, samtidig som de kunne produsere det i et mye raskere tempo. Dette viste seg å være en ganske god idé. Sommeren 2017 kjøpte de garnspinneriet og flyttet hele driften under ett tak. Spincycle Yarns designer, håndfarger, spinner, pakker og sender nå alt fra sitt lille lager på Queen Street. 

Alle garnkvaliteten til Spincycle Yarns er farget på ullfiber, gjennom en langsom men unik fargingsprosess som resulterer i lange fargeendringer og uforutsigbare overganger gjennom nøstet. Hvert nøste er som et snøfnugg! Eller et fingeravtrykk! One-of-a-kind, som alle strikkede prosjekter. Strikkere som har brukt med garn fra Spincycle Yarns før, vet at hvert nøste helt unikt (vi kan ikke si det nok!) og vil derfor sannsynligvis ikke se nøyaktig ut, akkurat som de på bildene. Tenk på fargene som stemninger! Velg din stemningsfavoritt og se lagene utfolde seg.

Ullfiberen er fra amerikanske sauer, bearbeidet, farget og spunnet i USA. Garnkvaliteten "Dyed in the Wool" er superwashbehandlet, og består av rasene Rambouillet, Targhee og Merino, fra South Dakota og Wyoming. Garnkvaliteten "Wilder" er ikke-superwash garn fra Amerikanske Rambouillet-sauer i Wyoming. Sauene som gir oss ullen er 100 % mulesingfri.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE