Om Norwegian Spirit strikk & garn

Norsk nettbutikk og butikk med fint garn, design og strikketilbehør
Fri frakt over kr.1000  • Kr.69 fast frakt under kr.1000 • Velg "Hent i butikken" og slipp frakt • Rask levering • Les om 10 gode grunner for å kjøpe hos oss

Kjære kunder!

Vi er en frittstående, norsk nettbutikk og garnbutikk i hjertet av Bergen. Vi tilbyr deg anerkjente merkevarer såvel som unike gründere innen fint garn, design og strikketilbehør. Vi søker bredt i flere verdenshjørner for å tilby deg utsøkte garnfristelser.

Nettbutikken leverer i hele Norge og Europa, og har samme lager som garnbutikken på Jernbanestasjonen i Bergen. Så sjekk gjerne lagerstatus i nettbutikken før du besøker oss. Ordrer i nettbutikken plukkes hver morgen 6.30-9.00, så hvis du vil hente i butikken, vær smart å bestille kvelden for å kunne hente neste dag. PS! vi sender "Hentemelding" på mail til deg når ordren er plukket og klart til henting!

Garnbutikken på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum
Midt i byens travelhet holder vi til i stasjonsmesterens tidligere kontor i avgangshallen på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum. Her finner du et stort utvalg av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør fra hele verden. Her oppfordrer vi deg å bruke god tid og kjenne på de herlige garnkvalitetene våre fra mange verdenshjørner. Slå deg ned i lounge-avdelingen og kos deg med designkatalogene, eller søk etter den rette oppskriften på Mac-en her inne. Våre dyktige og glade butikkmedarbeidere gir deg hjelp, inspirasjon og faglige råd i trivelige og lyse lokaler. Velkommen inn i garnbutikken! Se våre åpningstider.
Produkter
Vi har en enorm pasjon for fint garn, design og strikketilbehør fra lokale, nasjonale og internasjonale leverandører. Mye av dette finner du kun hos oss:
mYak (Tibet+Italia)
ITO (Japan)
LOPI(Island) 
Isager GarnMette Mehlsen garn og heklekitsSanne Fjalland strikkekits og Knitting for Olive garn og design (Danmark)
Qing Fibre håndfarget garn, Rowan garn og strikkekits, Marie Wallin strikkekits, garn og strikkehefter , håndfarget Gotland Lace (England)
Spincycle Yarns, Brooklyn Tweed, Twig & Horn strikketilbehør(USA) 
Lang Yarns (Sveits)
The Blue Rabbit (Belgia)
Kaliko prosjektvesker (Tyskland)
Fra Norge: Hillesvåg garn, håndfarget garn fra Oslo Mikrospinnerihåndfarget garn fra Annas AngoraSandnes Garn, Raumagarn og Garnstudio.

Om bedriften
Norwegian Spirit AS ble etablert i 2004 av fire tidligere kolleger og ledere fra Dale of Norway AS; Sturle Pedersen, Anne Fotland Pedersen, Randi Sunde og Gunborg Pedersen, med formål å designe, produsere og distribuere unike strikkekolleksjoner på hjemme- og eksportmarkedet.

Vi åpnet en sentralt plassert detaljhandel på Bergen togstasjon i 2010, og har siden den gangen blitt en spesialiert garnbutikk lokalt og med nettbutikk nasjonalt.

I 2010 gav daglig leder Asfrid Brunborg Benevoli og strikkeekspertene Eva Johannessen, Torunn Halseid Marø og Anita Marie Pedersen, butikken et raskt og godt renommè blant strikkeinteresserte i Bergen, på Vestlandet, og hos strikkende delegasjoner fra USA.

Anne Fotland Pedersen overtok lederrollen i 2013, og ble samtidig eneeier av selskapet. Hun har bred kompetanse i strategisk merkevarebygging og produktutvikling fra lokale industribedrifter i Hordaland innen garn, trikotasje, sølvvarer og drikke. Med stor interesse for vakre fiber og farger, er Anne sin forretningsidé at Norwegian Spirit strikk&garn skal tilby norske strikkere det absolutt beste av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør fra lokale og internasjonale gründerbedrifter, såvel fra de "originale" og tradisjonsrike garnspinneriene. Skaperkraft, kvalitet og dyktighet er viktige verdier i alt vi gjør.

Strikkeinteressen har økt med rekordfart igjen siden 2010, og strikk- og garnbutikken på Bergen Jernbanestasjon er i dag markedsledende på Vestlandet, med våre dyktige og glade medarbeidere Eva Johannessen, Anita Pedersen, Janne Lemicka, Eli Haukedal, Åse Fuglevand og våre lørdags- og ettermiddagshjelpere Annelise, Maria, Sara, Mille, Katrine, Hanne og Andrea.

Vårt sosiale engasjement på Sri Lanka
Søsterselskapet Ceylon Heritage Holding (Pvt) Ltd og dets datterselskap Norwegian Spirit (Pvt) Ltd er et nonprofit-selskap på Sri Lanka som produserer håndstrikkede kolleksjoner på oppdrag. Det gir arbeid og sosial bistand til 125 kvinner i dag, totalt 5000 kvinner siden selskapet ble etablert i 1981. Les mer på www.ceylonheritage.com.

Tilbake til forsiden herRelaterte varer

ITO Iki
kr 56,00 Eks. MVA
ITO Kinu
kr 124,00 Eks. MVA