Om Norwegian Spirit strikk & garn

Kjære kunder!  

Så lenge det er restriksjoner på grunn av covid-19, må alle følge samme retningslinjer:

  • Maks 6 kunder inne samtidig, hvis flere stiller du deg i kø utenfor og går inn når en annen kunde går ut
  • Hold minst 1 meters avstand til andre
  • Sprit hendene når du kommer og går
  • Hoster du eller er forkjølet? Besøk oss en annen dag.
  • Kan du forhåndsbestille garnet i nettbutikken vår, www.norwegian-spirit.com? Da kan du Hente i Butikk neste dag når vi har sendt deg hentemelding.

Strikk- og garnbutikken på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum
Midt i byens travelhet holder vi til i stasjonsmesterens tidligere kontorlokaler, i avgangshallen på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum. Her finner du et stort utvalg av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør. Slå deg ned i lounge-avdelingen og kos deg med designkatalogene, eller søk etter den rette oppskriften på Mac-en her inne. Våre dyktige og glade butikkmedarbeidere gir deg hjelp, inspirasjon og faglige råd i trivelige og lyse lokaler. Velkommen inn i garnbutikken!

Produkter
Norwegian Spirit strikk & garn er strikkespesialisten for alle, med garnbutikk på Jernbanestasjon i Bergen sentrum og garnbutikk på nett. Vi har en enorm pasjon for fint garn, design og strikketilbehør fra lokale, nasjonale og internasjonale leverandører.
Vi forhandler LOPI (Island), Sanne Fjallland garn og Sanne Fjalland strikkekits og Knitting for Olive garn og design (Danmark), Rowan Yarns og Rowan Strikkekits, British Breeds og Marie Wallin strikkedesign (England), Brooklyn Tweed, Fringe Supply Co prosjektbager til strikketøy, Twig & Horn strikketilbehør(USA) Prym strikkepinner (Tyskland) og Lang Yarns (Sveits). Fra Norge: Hillesvåg garn, håndfarget garn fra Annas AngoraSandnes  Garn, Drops Garnstudio.

Strikkekurs
Vi tilbyr 
strikkekurs og heklekurs i Bergen sentrum året rundt i våre trivelige lokaler.  

Om bedriften
Norwegian Spirit AS ble etablert i 2004 av fire tidligere kolleger og ledere fra Dale of Norway AS; Sturle Pedersen, Anne Fotland Pedersen, Randi Sunde og Gunborg Pedersen, med formål å designe, produsere og distribuere unike strikkekolleksjoner på hjemme- og eksportmarkedet.

Søsterselskapet Norwegian Spirit (Pvt) Ltd er et nonprofit-selskap på Sri Lanka som produserer håndstrikkede kolleksjoner på de lokale strikkesentrene våre i 5 landsbyer. Det gir arbeid og sosial bistand til 200 kvinner i dag, totalt 5000 kvinner siden selskapet ble etablert i 1981.

Vi åpnet en sentralt plassert detaljhandel på Bergen togstasjon i 2010, og har siden den gangen blitt en spesialiert garnbutikk lokalt og med nettbutikk nasjonalt.

I 2010 gav daglig leder Asfrid Brunborg Benevoli og strikkeekspertene Eva Johannessen, Torunn Halseid Marø og Anita Marie Pedersen, butikken et raskt og godt renommè blant strikkeinteresserte i Bergen, på Vestlandet, og hos strikkende delegasjoner fra USA. Anne Fotland Pedersen overtok lederrollen i 2013, og ble samtidig eneeier av selskapet. Med bred kompetanse innen strategisk merkevarebygging og produktutvikling fra industribedrifter i Hordaland, samt over gjennomsnittet interesse for fiber og farger, er Anne sin forretningsidé at Norwegian Spirit strikk&garn skal tilby det absolutt beste av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør fra lokale og internasjonale gründerbedrifter, såvel fra de "originale" og tradisjonsrike garnspinneriene.

Strikkeinteressen har økt med rekordfart igjen siden 2010, og strikk- og garnbutikken på Bergen Jernbanestasjon er i dag markedsledende på Vestlandet, med våre dyktige og glade medarbeidere Eva Johannessen, Anita Pedersen, Janne Lemicka, Eli Haukedal, Åse Fuglevand og øvrige ekstra- og ringehjelper Maylill, Annelise, Maria, Juli, Jannicke, Årolilja og Liv.
 

Tilbake til forsiden herRelaterte varer

BRITISH BREEDS
kr 79,20 Eks. MVA
LOPI Alafosslopi
kr 63,20 Eks. MVA
WILDWOOD by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA