Om Norwegian Spirit

Strikk- og garnbutikken på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum
Midt i byens travelhet holder vi til i stasjonsmesterens tidligere kontorlokaler, i avgangshallen på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum. Her finner du fine garn, strikkedesign og strikketilbehør. Slå deg ned i lounge-avdelingen og kos deg med designkatalogene, eller søk etter den rette oppskriften på Mac-en her inne. Våre dyktige og glade butikkmedarbeidere Eva, Anita, Janne og Eli, sammen med alle ekstrahjelpene våre, gir deg hjelp og faglige råd i lokalet som rommer over hundre ulike garnkvaliteter:).

Produkter
Norwegian Spirit strikk & garn er strikkespesialisten for alle, med garnbutikk på Jernbanestasjon i Bergen sentrum og garnbutikk på nett. Vi har en enorm pasjon for fint garn, design og strikketilbehør fra lokale, nasjonale og internasjonale leverandører.
Vi forhandler LOPI (Island), Sanne Fjallland garn og Sanne Fjalland strikkekits og Knitting for Olive garn og design (Danmark), Rowan Yarns og Rowan Strikkekits, British Breeds og Marie Wallin strikkedesign (England), Brooklyn Tweed, Fringe Supply Co prosjektbager til strikketøy, Twig & Horn strikketilbehør(USA) Prym strikkepinner (Tyskland) og Lang Yarns (Sveits). Fra Norge: Hillesvåg garn, håndfarget garn fra Annas AngoraSandnes  Garn, Drops Garnstudio.

Strikkekurs
Vi tilbyr 
strikkekurs og heklekurs i Bergen sentrum året rundt i våre trivelige lokaler. Vårt mål er å inspirere deg, og gjøre deg trygg på strikkeprosjektet ditt. Velkommen til garnbutikken, og som nettkunde!   

Om bedriften

Norwegian Spirit AS ble etablert i 2004 av fire tidligere kolleger og ledere fra Dale of Norway AS; Sturle Pedersen, Anne Fotland Pedersen, Randi Sunde og Gunborg Pedersen, med formål å designe, produsere og distribuere unike strikkekolleksjoner på hjemme- og eksportmarkedet.

Søsterselskapet Norwegian Spirit (Pvt) Ltd er et nonprofit-selskap på Sri Lanka som produserer håndstrikkede kolleksjoner på de lokale strikkesentrene våre i 5 landsbyer. Det gir arbeid og sosial bistand til 200 kvinner i dag, totalt 5000 kvinner siden selskapet ble etablert i 1981.

Vi åpnet en sentralt plassert detaljhandel på Bergen togstasjon i 2010, og har siden den gangen blir en spesialiert garnbutikk med innslag av håndstrikkede modeller til salgs for våre lokale kunder og turister fra inn- og utland. Daglig leder Asfrid Brunborg Benevoli og strikkeekspertene Eva Johannessen, Torunn Halseid Marø og Anita Marie Pedersen, gav butikken et raskt og godt renommè blant strikkeinteresserte i Bergen, på Vestlandet, og hos strikkende delegasjoner fra USA. Anne Fotland Pedersen overtok eier- og lederrollen i 2013.

Strikkeinteressen har økt med rekordfart igjen siden 2010, og strikk- og garnbutikken på Bergen togstasjon er i dag markedsledende på Vestlandet, med våre fine medarbeidere Eva Johannessen, Anita Pedersen, Janne Lemicka, Eli Haukedal, Sara Dahl, Åse Fuglesand og øvrige ekstra- og ringehjelper Silje, Årolilja, Liv, Juli, Jannicke, Annelise og Maria. 

Tilbake til forsiden herRelaterte varer

kr 79,20 Eks. MVA
WILDWOOD by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA
LOPI Alafosslopi
kr 57,60 Eks. MVA
Fringe Supply Field bag
kr 600,00 Eks. MVA
kr 250,00 Eks. MVA