Om Norwegian Spirit strikk & garn

Kjære kunder!  

Så lenge det er restriksjoner på grunn av covid-19, må alle følge samme retningslinjer:

  • Munnbind påbudt
    Maks 5 kunder inne samtidig, hvis flere stiller du deg i kø utenfor og går inn når en annen kunde går ut
  • Hold minst 1 meters avstand til andre
  • Sprit hendene når du kommer og går
  • Hoster du eller er forkjølet? Besøk oss en annen dag.
  • Kan du forhåndsbestille garnet i nettbutikken vår, www.norwegian-spirit.com? Da kan du Hente i Butikk neste dag når vi har sendt deg hentemelding.

Norsk nettbutikk og butikk med fint garn, design og strikketilbehør
Fri frakt over kr.1000  • 365 dagers åpent kjøp  •  Sendes innen neste dag  •  Klikk og hent i butikk • Mer om våre salgsbetingelser her.

Vi er en frittstående norsk nettbutikk og butikk, og er ikke tilknyttet noen form for kjededrift. Dette innebærer at vi gjør våre egne vurderinger og beslutter selv hvilke varer vi vil presentere for dere og som etter vår mening gir et langt større mangfold og spennende varesortiment. Dette er vår passion og vår måte å skille oss ut på i markedet. Nettbutikken har samme lager som butikken, det vil si at det befinner seg i underetasjen på Jernbanestasjonen i Bergen der butikklokalene er. Ordrer i nettbutikken plukkes hver morgen 6.30-9.00, så hvis du vil hente i butikken, vær smart å bestille kvelden før hvis du ønsker å hente neste dag. Men husk - vi sender "Hentemelding" på mail til deg når det er plukket og klart til henting!

Garnbutikken på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum
Midt i byens travelhet holder vi til i stasjonsmesterens tidligere kontorlokaler, i avgangshallen på Jernbanestasjonen i Bergen sentrum. Her finner du et stort utvalg av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør. Slå deg ned i lounge-avdelingen og kos deg med designkatalogene, eller søk etter den rette oppskriften på Mac-en her inne. Våre dyktige og glade butikkmedarbeidere gir deg hjelp, inspirasjon og faglige råd i trivelige og lyse lokaler. Velkommen inn i garnbutikken! Se våre åpningstider.

Produkter
Vi har en enorm pasjon for fint garn, design og strikketilbehør fra lokale, nasjonale og internasjonale leverandører. Mye av dette finner du kun hos oss: ITO (Japan), LOPI(Island), Mette Mehlsen garn og heklekitsSanne Fjalland strikkekits og Knitting for Olive garn og design (Danmark), Qing Fibre håndfarget garn, Rowan garn og strikkekits, Marie Wallin strikkekits, garn og strikkehefter , håndfarget Gotland Lace (England), Brooklyn Tweed, Twig & Horn strikketilbehør(USA) og Lang Yarns (Sveits). Fra Norge: Hillesvåg garn, håndfarget garn fra Oslo Mikrospinnerihåndfarget garn fra Annas AngoraSandnes Garn, Raumagarn og Garnstudio.

Strikkekurs
Vi tilbyr 
strikkekurs og heklekurs i Bergen sentrum året rundt i våre trivelige lokaler.  

Om bedriften
Norwegian Spirit AS ble etablert i 2004 av fire tidligere kolleger og ledere fra Dale of Norway AS; Sturle Pedersen, Anne Fotland Pedersen, Randi Sunde og Gunborg Pedersen, med formål å designe, produsere og distribuere unike strikkekolleksjoner på hjemme- og eksportmarkedet.

Vi åpnet en sentralt plassert detaljhandel på Bergen togstasjon i 2010, og har siden den gangen blitt en spesialiert garnbutikk lokalt og med nettbutikk nasjonalt.

I 2010 gav daglig leder Asfrid Brunborg Benevoli og strikkeekspertene Eva Johannessen, Torunn Halseid Marø og Anita Marie Pedersen, butikken et raskt og godt renommè blant strikkeinteresserte i Bergen, på Vestlandet, og hos strikkende delegasjoner fra USA.

Anne Fotland Pedersen overtok lederrollen i 2013, og ble samtidig eneeier av selskapet. Hun har bred kompetanse i strategisk merkevarebygging og produktutvikling fra lokale industribedrifter i Hordaland innen garn, trikotasje, sølvvarer og drikke. Med stor interesse for vakre fiber og farger, er Anne sin forretningsidé at Norwegian Spirit strikk&garn skal tilby norske strikkere det absolutt beste av fint garn, strikkedesign og strikketilbehør fra lokale og internasjonale gründerbedrifter, såvel fra de "originale" og tradisjonsrike garnspinneriene. Skaperkraft, kvalitet og dyktighet er viktige verdier i alt vi gjør.

Strikkeinteressen har økt med rekordfart igjen siden 2010, og strikk- og garnbutikken på Bergen Jernbanestasjon er i dag markedsledende på Vestlandet, med våre dyktige og glade medarbeidere Eva Johannessen, Anita Pedersen, Janne Lemicka, Eli Haukedal, Åse Fuglevand og øvrige ekstra- og ringehjelper Maylill, Sara, Annelise, Juli, Eirin, Jorunn, Årolilja og Liv.

Vårt sosiale engasjement på Sri Lanka
Søsterselskapet Ceylon Heritage Holding (Pvt) Ltd og dets datterselskap Norwegian Spirit (Pvt) Ltd er et nonprofit-selskap på Sri Lanka som produserer håndstrikkede kolleksjoner på oppdrag. Det gir arbeid og sosial bistand til 125 kvinner i dag, totalt 5000 kvinner siden selskapet ble etablert i 1981. Les mer på www.ceylonheritage.com.

Tilbake til forsiden herRelaterte varer

British Gotland Lace
kr 312,00 Eks. MVA
Orkney jakke - Rowan kit
kr 1 096,00 Eks. MVA
ITO Kinu
kr 124,00 Eks. MVA
ITO Iki
kr 56,00 Eks. MVA
Sycamore Armwarmers (2 sett)  kit
kr 799,20 Eks. MVA