Oslo Mikrospinneri SPRAGLEgarn

SPRAGLEgarn fra Oslo Mikrospinneri er et tykt og deilig garn bestående av en vakker, naturlig sort tråd fra Blæset lam omslynget av en håndfarget tråd Perleull. Fargede nøster kommer i 50g bunt og sort i 100g bunt. Vakkert og naturlig spraglegarn. Garnet er håndfarget på OMS sitt lille spinneri. Det vil si at garnet har nyanser, fargesjatteringer og ingen nøster er helt like. Ved større forskjeller anbefaler vi at du alternerer mellom nøstene.

Den kan kombineres med Perleull i alle farger.

fra
kr 216,00 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Spragle er først ut av Limited garn serien til Oslo Mikrospinneri. Den sorte tråden er lammeull fra sauerasen Blæset. Blæset har sort/brun ull, og er ull som ikke verdsettes så mye fordi den ikke kan farges. Det er ingen hindring for Oslo Mikrospinneri, som med glede har kombinert den varme og bløte ullen med en tråd Perleull. Da får tråden en farge og naturlig spraggel. I tillegg har de også laget en nydlig 100% ren ulltråd i Blæset som passer ypperlig til bunnfarge. Denne ha ren unik spenst og mykhet.

Disse nøstene er håndlaget til det ypperste - og alle nøster er unike. Det er veldig få av hver farge, da hvert nøste krever en håndfarget tråd som må særegent tvistes fra garnvinde inn på maskin alene med den sorte.De kan kombineres med Perleull i alle farger.

Vi har vært så heldige at Oslo Mikrospinneri har farget to av fargene i Spragle spesifikt til Norwegian Spirit strikk & garn. Fargene heter i ekte bergensånd "fløibanen" og "de syv fjell". Disse fargene inneholder multifarget Perleulltråd, som vil si at det er brukt flere farger for å få flerfargede sjatteringer.

MERK
Fargede nøster er 50 gram
Sort er 100 gram

50% Blæset lammeull
30% Villsau lammeull
10% lammeull av Norsk Kvit Sau
10% morbærsilke

Anbefalt strikkefasthet: 16 – 22 masker/10cm
Veiledende pinnestørrelse: 3,5 – 6mm pinne

Den kan kombineres med Perleull i alle farger.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE