Løvstakken Garn 50g

LØVSTAKKEN GARN 50 g er håndfarget norsk lamullgarn med plantefarger av Janne Lemicka fra Bergen. Plantene har hun sanket rundt Løvstakken, ett av Bergens syv fjell. Studer den flotte fargepalletten skapt sakte og møysommelig av eikeblad, navlelav, messinglav, marikåpe, rogn og edelgran. Vi føler oss heldig som kan tilby disse myke garnbuntene laget av skaperglede! Strikk deg noe fint med en eller flere farger, her er det kun fantasien som setter grenser. Base: Vilje fra Hillsvåg.
kr 120,00 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Håndfarget garn med plantefarger
Kvalitet: 100% norsk lamullgarn, spunnet hos Hillesvåg Ullvarefabrikk (Vilje Lamullgarn)
Løpelengde: 100 g = ca.375 meter, 50 g = ca.188 meter
Strikkefasthet: 25 masker/10 cm
Pinner: 3mm
Vaskeanvisning og oppbevaring/bruk av plagg:

Plagg av plantefarget garn kan brukes på samme måte som annet garn. Ved vasking så må man håndvaske det. Bunten du kjøper er helt nyvasket, så vasking før bruk er ikke nødvendig. Når plagget ikke er i bruk så oppbevar det på et mørkt sted, ikke la det ligge fremme i sollys da fargene ikke er like lysekte som kjemiske farger. Dette gjelder spesielt garn farget med navlelav, blærelav og messinglav. Plagg strikket med messinglav må også tørkes på et mørkt sted, ellers vil den forandre farge.

Fargevariantene har ulik leveringstid som avhenger tiden på året og tiden det tar å sanke inn, samt alle forberedelser i forkant av farging. Navlelavvarianten har nå et halvt år leveringstid.

Les mer om LØVSTAKKEN GARN

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Løvstakken Garn 100g
kr 240,00 Eks. MVA
TELESPINN Mari 50g
kr 136,00 kr 81,60 Eks. MVA