HILLESVÅG Vidde Lamullgarn 100g

Vidde lamullgarn fra Hillesvåg Ullspinneri er spunnet i en unik blanding av hvit lamull og grå pelsull. Garnet har en lys melering og er farget i 32 delikate farger i tillegg til naturhvit og naturgrå. Vidde er løst spunnet, men med god spenst og holder seg fint i ferdigstrikkede plagg. Vidde og Varde kan strikkes sammen og fargene utfyller hverandre flott. Garnet er benyttet i mange oppskrifter i bøkene Villmarksgensere av Linka Neumann. I Vidde lamullgarn er det kun brukt GOTS-godkjente fargestoff. Selges i 100grams bunter, men ønsker du kun 50gram, skriv 0,5 som antall (da får du ikke med banderolen).

kr 111,20 Eks. MVA
Velg vare
Produktinformasjon

I fargeserien til Vidde lamullgarn har vi kun brukt GOTS-godkjente fargestoff. GOTS (Global Organic Textile Standard) stiller krav til at fargestoffer er biologisk nedbrytbare og giftfrie. Det ferdige produktet kan ikke inneholde allergener eller rester av farlige kjemikalier. GOTS-godkjent fargestoff er tillatt i økologisk produksjon av garn og tekstiler.

Garnkvalitet: 100% norsk ull, Nm 4/2, 2-trådet. Produsert på Hillesvåg Ullvarefabrikk i Hillesvågen nord for Bergen
Løpelengde: 100g = ca.200 meter, leveres i hesper à 100g (2 x 50g)
Strikkefasthet: 18 m x 24 r = 10 cm x 10 cm
Anbefalte pinner: 4,5 mm - 5 mm
Vaskeanvisning: Håndvaske plaggene med mild ullsåpe etterfulgt av sentrifugering i vaskemaskin før plaggene legges flatt for tørki

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE