HILLESVÅG Varde Pelsullgarn 100g

Varde Pelsullgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn spunnet av ull fra Norsk pelssau, i tykkelse mellom Tinde og Blåne Pelsullgarn. Ullen inneholder både lyse og mørke fibre, og de mørke fibrene gir garnet og fargene en spennende dybde og melering. Garnet egner seg godt til lette lune gensere i flerfargestrikk, lange jakker, votter og luer. Varde pelsullgarn kan også strikkes til luftige lune pledd eller puter til sofaen. Selges i 100grams bunter, men ønsker du kun 50gram, skriv 0,5 som antall (da får du ikke med banderolen).

 

kr 113,60 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Varde pelsullgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn spunnet av ull fra Norsk pelssau. Den har en fin, myk og silkeaktig ull med god lokk. Norsk pelssau er en norsk sauerase ulik den norske hvite sauen. Ullen inneholder både lyse og mørke fibre, og de mørke fibrene gir garnet og fargene en spennende dybde og melering. Garnet egner seg godt til lette lune gensere i flerfargestrikk, lange jakker, votter og luer. Varde pelsullgarn kan også strikkes til luftige lune pledd eller puter til sofaen. Farge 2115 er pelssauens naturlige farge og de 33 andre fargene er farget på denne.Varde pelsullgarn egner seg også til plagg som skal toves. Plagget blir pusete og får en fin glorie.

Kvalitet: 100% norsk ull fra rasen Norsk Pelssau. Nm 4/2, 2-tråder. Produsert på Hillesvåg Ullvarefabrikk i Hillesvågen nord for Bergen
Løpelengde: 100 g = ca 200 m. 
Leveres i hesper à 100 g (2 x 50 g)
Strikkefasthet: 18 m x 24 omg = 10 x 10 cm på pinne 4.5 – 5 mm.
Vaskeanvisning: Vi anbefaler å håndvaske plaggene med mild ullsåpe etterfulgt av sentrifugering i vaskemaskin før plaggene legges flatt for tørking.
 
 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE