Twig&Horn Standard Canvas Interchang. Needle Case

Strikkepinneetuiet Standard Canvas Interchangable Needle Case fra Twig & Horn er et stilig etui for utskiftbare pinner i kanvas for kresne strikkere! (pinner følger ikke med) Tilvirket fra A-Å i USA.
Les mer
kr 788,00 Eks. MVA
Lager
Velg vare
Strikkepinneetuiet Standard Canvas Interchangable Needle Case fra Twig & Horn er et stilig etui for utskiftbare pinner i kanvas for kresne strikkere! (pinner følger ikke med) Tilvirket fra A-Å i USA.

Produktinformasjon

Strikkepinnetuiet for utskiftbare pinner gir en praktisk og kompakt plass til våre viktige strikkeredskap. Sydd i holdbar og solid kanvas. Designet for 12 rom til utskiftbare pinnetupper, og passer til de fleste strikkemerker*.
Hvert etui har tre separate rom for oppbevaring av strikkekabler og annet strikketilbehør. To små lommer i midten for eksempelvis nåler.
Etuiet brettes først sammen til halve størrelsen, deretter brettes det sammen til 1/3. Et lukket etiu måler 12,7cm x 15,2cm, og festes med en solid lærrem. Praktisk å plassere i alle prosjekt-bager.

Remmen er laget i sjokoladebrunt amerikansk lær. Læret får etterhvert en velbrukt overflate, noe som kan fint dempes ved å bruke lærconditioner, hvis ønskelig.

Mål utslått: 36,8 cm x 30,5 cm (den som kalles "short" er 36,8 cm x 26,6 cm)
Mål sammenbrettet: 12,7 cm x 15,2 cm (den som kalles "short" er 12,7 cm x 12,7 cm)

Kanvasvariantene: 100% solid bomull kanvas (12oz) produsert i USA
Amerikansk lær
Produsert i Maine, USA

* Pinner vist på bildet følger ikke med !

Twig & Horn er en leverandør av kvalitetstilbehør for strikkere og syere fra Portland i Maine, USA. De velger sine produsenter blant dagens dyktigste amerikanske håndverkere.

Twig & Horn sin inspirasjon henter de nettopp fra dedikerte amerikanske håndverkere, uansett om de bruker tradisjonsrike metoder eller moderne teknologi. Det finnes mye varige og vakre materialer der, som ennå produseres og brukes til å skape de amerikanske lokale designproduktene.

Twig & Horn ønsker å produsere sine varer lokalt i USA fordi de dermed kan sikre design, kvalitet og opprinnelse, redusere karbonavtrykket, og ikke minst også hjelpe amerikanske håndverkere, gamle som unge, å skape og lage vakre ting!

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Twig&Horn Square Gauge Ruler
kr 160,00 Eks. MVA