Twig&Horn All Purpose Carrying Case

Twig&Horn All Purpose Carrying Case

Strikkepinneetuiet All Purpose Carrying Case fra Twig&Horn er praktisk til rundpinner og settpinner for strikkere og håndtverkere, med praktisk og kompakt plass til dine mest nødvendige hjelpemidler. Laget i solid bomullskanvas er disse etuiene er lett å bruke og svært holdbare.
Pris
kr 736,00 Eks. MVA
Velg vare

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Twig&Horn All Purpose Carrying Case
  • 839_01 Olive.jpg
  • 839_02 Khaki.jpg
  • 839_03 Camel.jpg
  • 839_01 Azure Canvas.jpg
  • 839_02 Rust Canvas.jpg

Produktinformasjon

Dette praktiske etuiet er designet med 8 lommer for strømpepinner eller blyanter, 2 store lommer for rundpinner, 2 lommer for nåler, lomme for sakser, og 2 store lommer til annet tilbehør. Tilpasset de fleste behov og rom for viktigste strikkeredskap.

Etuiet har en bakre lomme som er 15,2 cm høy, deretter plass til ting som er 20 cm høye, som strømpepinner. De lavere lommene er 10 cm høy og 14 cm bred, og rommer derfor flere rundpinner uten at disse faller ut. De skråstilt sakselomme har plass til de fleste typer av sakser.

Etuiet brettes i tre til 14cm x 20,3cm rektangulær form. Robust lærrem festes rundt og oppbevares derfor enkelt i prosjektbagen din.

Mål:
42cm x 27,3cm helt utbrettet
14 cm x 20,3cm sammenbrettet

Kvalitet:
100% tykk bomulls canvas tilvirket i USA
Amerikansk lær
Klippet og sydd i Maine, USA

Twig & Horn er en leverandør av kvalitetstilbehør for strikkere og syere fra Portland i Maine, USA. De velger sine produsenter blant dagens dyktigste amerikanske håndverkere.

Twig & Horn sin inspirasjon henter de nettopp fra dedikerte amerikanske håndverkere, uansett om de bruker tradisjonsrike metoder eller moderne teknologi. Det finnes mye varige og vakre materialer der, som ennå produseres og brukes til å skape de amerikanske lokale designproduktene.

Twig & Horn ønsker å produsere sine varer lokalt i USA fordi de dermed kan sikre design, kvalitet og opprinnelse, redusere karbonavtrykket, og ikke minst også hjelpe amerikanske håndverkere, gamle som unge, å skape og lage vakre ting!

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE