Neons & Neutrals by Aimee Gille, La Bien Aimee

Boken Neons & Neutrals: A Knitwear Collection Curated by Aimée Gille of La Bien Aimée er en oppfølger til Aimées første bok, den bestselgende Worsted. Denne kolleksjonen er om mulig enda bedre og inkluderer 16 mønstre fra 16 talentfulle designere. Det er en eklektisk samling av mønstre som inviterer håndverkere til å kombinere garn på nye og uventede måter på tvers av merker og baser. Designene viser frem moderne strikking på sitt beste, ved ...
Les mer
kr 436,00 Eks. MVA
Lager
5 stk. på lager
Boken Neons & Neutrals: A Knitwear Collection Curated by Aimée Gille of La Bien Aimée er en oppfølger til Aimées første bok, den bestselgende Worsted. Denne kolleksjonen er om mulig enda bedre og inkluderer 16 mønstre fra 16 talentfulle designere. Det er en eklektisk samling av mønstre som inviterer håndverkere til å kombinere garn på nye og uventede måter på tvers av merker og baser. Designene viser frem moderne strikking på sitt beste, ved hjelp av en rekke teknikker og unike og uventede fargekombinasjoner. De fleste mønstrene er fotografert i to forskjellige prøver – jobbet i forskjellige farger og garn, noe som gir deg rikelig med inspirasjon til dine egne versjoner. Engelsk tekst. Lansering 3 mars 2023. Garninformasjon nedenfor i egen PDF-fil.

Produktinformasjon

Kolleksjonen feirer solidaritet og samarbeid: For å vise frem de mange talentfulle menneskene i strikkemiljøet, har Aimée satt sammen en samling av ikke bare mønstre fra designere over hele verden, men garn fra en rekke produsenter og farger. Alle fungerer vakkert sammen og forskjellige størrelser og prispunkter er også tatt i betraktning.
Aimée skriver: «Målet mitt var å lage en strikkekolleksjon som du aldri har sett før. Neons and Neutrals er en kolleksjon full av uventede farger og teksturer som forhåpentligvis vil invitere deg til å strikke utenfor komfortsonen. Jeg tror hvem som helst kan bruke hvilken som helst farge eller tekstur så lenge du tror på fiberhistorien du lager."
Aimées forrige bok, Worsted, har solgt over 12 000 eksemplarer og er tilgjengelig på engelsk, fransk og japansk. En koreansk versjon kommer ut senere i år.

Aimée Gille ble født og oppvokst i USA, i Kansas, og flyttet senere til Frankrike, hvor lidenskapen hennes for strikking ble vekket på nytt. I Paris, hvor hun nå bor med familien, åpnet hun først L’OisiveThé, en herlig strikkekafé, og senere La Bien Aimée, et garnselskap hvis lekre håndfargede garn selges over hele verden. Debutboken hennes, Worsted, ble utgitt av Laine Publishing i 2021. Neons & Neutrals er hennes andre bok.

• 200 sider
• 16 strikkeoppskrifter (4 gensere, 4 cardigans, 4 sjal, 2 luer, 1 vest og 1 kappe)Hardback (kun utskrift, ingen digital nedlastingskode tilgjengelig.) (Merk: En separat digital bok vil være tilgjengelig gjennom Laines nettbutikk 3. mars 2023)
• Redaktør: Aimée Gille
• Vekt: Ca. 740 g / 1,65 lb
• Mål: 195 x 232 x 23 mm
• ISBN: 978-952-7468-50-0

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Worsted by Aimee Gille, La Bien Aimee
kr 335,00 Eks. MVA
WESTMORLAND by Marie Wallin
kr 350,00 Eks. MVA
Stripes by Veera Valimaki
kr 410,00 Eks. MVA