COHANA Tråd Saks

COHANA er håndlagede strikke- og sytilbehør av høy kvalitet laget av de beste håndverkerne i Japan for kresne strikkere og andre håndverksentusiaster.

COHANA Shozaburo Thread Snips er en tradisjonmoderne saks laget i Tokyo med største omhu, ett par om gangen, av dyktige håndverkere. Ekte silketråd på håndtakene. Disse saksene er elsket av strikke- og syentusiaster over hele verden som den av høyeste kvalitet, nydelig å se på, og enkel til å klippe...

Les mer
kr 639,20 Eks. MVA
Lager
Velg vare

COHANA er håndlagede strikke- og sytilbehør av høy kvalitet laget av de beste håndverkerne i Japan for kresne strikkere og andre håndverksentusiaster.

COHANA Shozaburo Thread Snips er en tradisjonmoderne saks laget i Tokyo med største omhu, ett par om gangen, av dyktige håndverkere. Ekte silketråd på håndtakene. Disse saksene er elsket av strikke- og syentusiaster over hele verden som den av høyeste kvalitet, nydelig å se på, og enkel til å klippe tråd og stoff. Med riktig vedlikehold kan denne gå i arv til neste generasjon.
COHANA Shozaburo Thread Snips er estetisk tiltalende og skånsomme for hendene, noe som gir en herlig strikke- eller systund.

Leveres i fin liten gaveboks.
Les mer nedenfor under Produktinformasjon

Produktinformasjon

Metodene for smiing av japanske Samurai-sverd ble tilpasset i Edo-perioden (1603-1868) for å lage en japansk sakser, og produsenten Shozaburo bruker fremdeles disse unike Japanske teknikkene som en del av prosessen. Håndtakene til Shozaburo saksen er dekket med Iga silkefletter. Disse flettene, også kjent som kumihimo, har blitt produsert i Iga-regionen i over 1300 år og ble tradisjonelt brukt i samurai rustninger.

Håndverksmesteren på Matsushima Kumihimo-ten i Iga vikler silketrådene for hånd og vever dem inn i fletter og får frem deres unike glans. Flettene er farget med rike farger og viklet rundt stålhåndtakene på saksene. 

Produktstørrelse
Total lengde 108 mm
Bladlengde 36 mm
Bredde 25 mm
Tykkelse 14 mm

Forholdsregler ved håndtering

Bladene er skarpe, så vær forsiktig.

Tørk av påført olje på overflaten av bladene før bruk for ikke å flekke noe av det du klipper.
For å forhindre at bladet ruster, tørk lett av sølvdelen av bladet med en oljet klut etter bruk, og oppbevar det i esken.
Dette produktet er kun for tråd og stoff, ingenting annet.
Som en egenskap ved silke kan fading og misfarging forekomme på grunn av friksjon, fuktighet og ultrafiolette stråler.
Hvis du slipper eller misbruker produktet, kan det forårsake skade.
Etuiet er laget av ekte skinn og kan strekke seg eller krympe litt. Hvis du blir våt med vann eller svette, kan fargen falme eller få flekker.

Oppbevares utilgjengelig for barn.


Om merket COHANA

COHANA er merket for håndlagede strikke- og sytilbehør av høy kvalitet laget av dyktige håndverkere i Japan. Vi har ønsket oss disse vakre og helt unike produktene i flere år, og for deg som elsker håndlagede produkter av høyeste kvalitet, så er det Cohana som gjelder!

Cohana er et samarbeidsprosjekt mellom selskapet Kawaguchi og erfarne håndverkere i Japan siden 1953. Merkenavnet Cohana er avledet fra gudinnen "Konohanasakuyahime" i japansk mytologi. Hun er like vakker som et blomstrende kirsebærtre, og tilbedes også som gudinnen til Fuji -fjellet, som symboliserer Japan.

Produkter fra Cohana er kreativt designet, men også praktiske og brukervennlige. Ved å produsere produkter håper Cohana å koble tradisjonelle teknikker og kunnskap til fremtiden og revitalisere produksjonsregionene i Japan.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

COHANA Mini Saks
kr 173,60 Eks. MVA
COHANA Målebånd i lær
kr 464,80 Eks. MVA
COHANA Lær Etui
kr 455,20 Eks. MVA