COHANA Målebånd i lær

COHANA er håndlagede strikke- og sytilbehør av høy kvalitet laget av de beste håndverkerne i Japan for kresne strikkere og andre håndverksentusiaster.
 
COHANA Tape Measure er et vakkert målebånd med lærdeksel. Med sitt pregede lærdeksel og tidløse design er dette unike målebåndet et kunstverk i seg selv.
 
Lær-omslaget er laget og sydd for hånd av læremesteren Mr. Takeguchi, og preget med Cohana-logoen sitt blomstermotiv i vakre farger. Mr...
Les mer
kr 464,80 Eks. MVA
Lager
Velg vare
COHANA er håndlagede strikke- og sytilbehør av høy kvalitet laget av de beste håndverkerne i Japan for kresne strikkere og andre håndverksentusiaster.
 
COHANA Tape Measure er et vakkert målebånd med lærdeksel. Med sitt pregede lærdeksel og tidløse design er dette unike målebåndet et kunstverk i seg selv.
 
Lær-omslaget er laget og sydd for hånd av læremesteren Mr. Takeguchi, og preget med Cohana-logoen sitt blomstermotiv i vakre farger. Mr.Takeguchi har tilpasset tradisjonelle kimono-fargingsteknikker til skinn, noe som har resultert i et utsøkt, tredimensjonalt design. Denne teknikken kalles "Yuzen".

Leveres i fin liten gaveboks.
Les mer nedenfor under Produktinformasjon.

Produktinformasjon

Målebånd i Japan er ekstremt nøyaktige og av høyeste kvalitet. Produsenten, Hara DOKI, har spesialisert seg på produksjon og utvikling av måleverktøy siden grunnleggelsen i 1906 i Odawara, Kanagawa Prefecture. Glassfiberen i målebåndet er av høy kvalitet, utvides ikke eller slites med alderen og sikrer en presis måling uansett hvor mange ganger den brukes.

Tallene på den ene siden av båndet er justert horisontalt. Baksiden er justert vertikalt og viser Cohanas klassiske tofargede fargeskjema i trinn på 10 cm for å muliggjøre enkel måling.

Produsert i følgnde Japanske regioner: Osaka × Kanagawa

Produsenter
Yuzen Leather, Takeguchi, Ikuno-ku, Osaka
Målebånd | HARA RULE MFG.CO.LTD. / Odawara City, Kanagawa
 
Produktstørrelse
Alle mål er til referanse. Vær oppmerksom på at produktets faktiske dimensjoner og vekt kan variere noe.
Diameter 65 mm
Høyde 15 mm
Målebånd Lengde 1,5 m

Forholdsregler ved håndtering

Som et kjennetegn ved Yuzen-farget skinn kan fargen og ujevnheten på skinnet variere. Vennligst nyt det som en håndpreget tekstur.
For å fjerne smuss, påfør en fortynnet løsning av nøytralt vaskemiddel på en klut og tørk forsiktig.
Hvis du vil spole tilbake målebåndet, holder du enden av målebåndet og trykker på tilbakespolingsknappen i midten av målebåndet som trekker det sakte tilbake.
Hvis du slår den opp uten å være oppmerksom, kan spissen treffe ansiktet eller andre deler av kroppen din og forårsake skade.
Ikke trekk ut tapen mer enn 1,5 m med makt, da det kan forårsake funksjonsfeil.
Vær oppmerksom på at produktet kan deformeres hvis det plasseres i nærheten av en varmekilde.
Siden den er laget av ekte skinn, kan den strekke seg eller krympe litt. Hvis du blir våt med vann eller svette, kan fargen falme eller flekker.

Oppbevares utilgjengelig for spedbarn.
 
 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

COHANA Tråd Saks
kr 639,20 Eks. MVA
COHANA Lær Etui
kr 455,20 Eks. MVA
COHANA Mini Saks
kr 173,60 Eks. MVA