Kaliko Drawstring Project Bag Berry

Bærekraftig prosjektveske fra KALIKO-Berlin, perfekt til strikketøy og annet håndarbeidsprosjekt.

Den rommer mange garnnøster og har to sidelommer for strikketilbehør. Laget for hånd i Berlin med bærekraftige elementer. Solid organisk bomullskanvas, håndfarget med "low-impact" syntetisk fargestoff, kontrollert av Global Organic Textile Standard (GOTS), derfor miljøvennlig. Foret med naturlig, ubleket linstoff fra Europa. Merk at hvert produkt bli...

Les mer
kr 880,00 Eks. MVA
Lager
Velg varians

Bærekraftig prosjektveske fra KALIKO-Berlin, perfekt til strikketøy og annet håndarbeidsprosjekt.

Den rommer mange garnnøster og har to sidelommer for strikketilbehør. Laget for hånd i Berlin med bærekraftige elementer. Solid organisk bomullskanvas, håndfarget med "low-impact" syntetisk fargestoff, kontrollert av Global Organic Textile Standard (GOTS), derfor miljøvennlig. Foret med naturlig, ubleket linstoff fra Europa. Merk at hvert produkt blir unikt og vil avvike noe fra bildet. Noen vil være tilnærmet ensfarget, noen spettet på grunn av at fargeprosessen gjøres for hånd.

Ved å kjøpe dette produktet velger du samtidig å støtte ikke bare en liten, uavhengig håndverksbedrift, men også miljøet.

Produktinformasjon

Dimensjoner: 30cm bred, 25 cm høy, 8 cm i sokkel
Stoff: Aegan organisk bomull fra Tyrkia, ubleket lin fra Litauen
Fargestoff: "low-impack" syntetisk (GOTS-sertifisert)
Tilbehør: hemp håndtak fra Polen, lin-tau, organisk bomullstråd
Håndfarget og sydd i Berlin, Tyskland

Vaskeanvisning: Håndvask i lunkent vann med mildt vaskemiddel

Kaliko er merket for bærekraftige tekstilvarer for hobby og hjem, etablert av kunsthåndverker Ania Grzeszek. Hun bruker sertifiserte fargestoffer som er GOTS-godkjent. Hver vare er unik - hver vare er litt forskjellig fra hverandre, siden den farges og sys for hånd, og alle er like nydelige.

Prosjektbager for strikkere laget i respekt for folk og jordkloden. Kaliko sin visjon er å lage nydelige og varige prosjektbager, laget av naturlige råvarer, produsert lokalt og med samvittighet. Dette oppnår de ved:

1. Naturlige fiber og stoff
Kaliko bruker kun naturlige materialer som stoff, glidelås, tråd og papiretikett. Kaliko prosjektvesker er laget i tyrkisk organisk bomull (GOTS sertifisert), foret med ubleket lin fra Polen og Litauen. Glidelåser er laget i Tyskland av bomull og metall. Kaliko syr prosjektbagene med organisk sytråd. De er ikke kun naturlig, men også vegansk, da håndtak og tau er laget i ubleket hemp og lin. Papiretikettene er laget i resirkulert papir med økologisk trykk. For å redusere restavfallet til et minimum, brukes det meste av stoffrester til små-prosjekt.
 
2. GOTS-sertifisert fargestoff
De nydelige og unike spesialfargene er i fargestoff som ikke forurenser naturen. Fargene er lette og vannfast, og kan trygt vaskes for hånd. Fargeprosessen er kontrollert og sertifisert av Global Organic Textile Standard (GOTS), derfor er de miljøvennlige. Kaliko samarbeider med brødrene Mehler i sørlige Tyskland, som håndfarger stoffet i små mengder. Trykket er i vannbasert akryl blekk. Ingen kjemisk fiksering, kun lufttørket.

3. Lokalt og transperent
Kaliko ønsker å holde karbon-avtrykket så lavt som mulig, derfor produseres alt lokalt i Tyskland med materialer fra innlandet eller nærliggende land. Print, søm og ferdigstilling gjøres i Berlin, Tyskland. Kaliko har 4 kvinnelige frilansere, som du bidrar å lønne ved å kjøpe dette produktet.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE