PRODUKTINFORMASJON

Design: Marie Wallin

Strikkepakken inneholder garn til designet i de originale fargene i størrelse som du velger nedenfor.
Du kan valgfritt endre farger selv, og legge til pinner. Engelsk oppskrift med norsk oversettelse ettersendes digitalt som PDF-fil og finnes også i boken Westmorland. Dersom du ønsker oppskriften i papirform må du kjøpe boken. Du kan legge den til i bestillingen under «Vil du kjøpe hele strikkeboken?».

Om designet
Strikkekitet inneholder BRITISH BREED garn og engelsk oppskrift. Diagram følger med. Pulsvarmerne kan enten strikkes frem og tilbake og videre sys sammen, eller de kan strikkes rundt på rundpinne eller strømpepinner. På grunn av hele 11 farger i oppskriften er det nok til to par pulsvarmere når du følger strikkefastheten som er anbefalt.

BRITISH BREEDS er et høykvalitetsgarn av den prisbelønte designeren Marie Wallin, lansert i 2018 og det har tatt to år å utvikle til et nydelig, mykt og frodig 4-tråds-ullgarn. Kardespunnet i Devon hos John Arbon av ull fra fire britiske saueraser. 26 nydelig avstemte farger dedikert for Fair Isle strikk og samtidig nydelig individuell farge.

Mål 
The completed mittens measures 9.5cm (3.75 in) wide and 26cm (10.25 in) long.

Strikkefasthet
29 m x 30 p glattstrikk = 10 x 10 cm på p nr. 3.

Wensley Fingerless Mittens (2 par pulsvarmere) Strikkepakke

Design: Marie Wallin

Strikkepakken inneholder garn til designet i de originale fargene i størrelse som du velger nedenfor.
Du kan valgfritt endre farger selv, og legge til pinner. Engelsk oppskrift med norsk oversettelse ettersendes digitalt som PDF-fil og finnes også i boken Westmorland. Dersom du ønsker oppskriften i papirform må du kjøpe boken. Du kan legge den til i bestillingen under «Vil du kjøpe...

Les mer
Sum: