Sycamore Armwarmers (2 sett) kit

Strikkekitet Sycamore Armwarmers av britiske Marie Wallin inneholder hennes utsøkte spesialblandede BRITISH BREED garn (10 nøster) og engelsk oppskrift med vår norske oversettelse. Det er brukt hele10 farger i designet, og følger du strikkefastheten er det nok til 2 sett*. Les mer om BRITISH BREEDS nedenfor. Hennes nye far ...
Les mer
kr 880,00 Eks. MVA
Lager
Pakkes på bestilling.
Strikkekitet Sycamore Armwarmers av britiske Marie Wallin inneholder hennes utsøkte spesialblandede BRITISH BREED garn (10 nøster) og engelsk oppskrift med vår norske oversettelse. Det er brukt hele10 farger i designet, og følger du strikkefastheten er det nok til 2 sett*. Les mer om BRITISH BREEDS nedenfor. Hennes nye fargekombinasjon heter Sycamore Rose Armwarmers.
* Går du evt tom for fargen RAW når du strikker det andre settet, kan vi ettersende noen meter ekstra tråd.
Produktbeskrivelse

BRITISH BREEDS er et høykvalitetsgarn av den prisbelønte designeren Marie Wallin, lansert i 2018 og det har tatt to år å utvikle til et nydelig, mykt og frodig 4-tråds-ullgarn. Kardespunnet i Devon hos John Arbon av ull fra fire britiske saueraser. 12 nydelig avstemte farger dedikert for Fair Isle strikk og samtidig nydelig individuell farge.

BRITISH BREEDS er konstruert av fire ulike britiske saueraser: Bluefaced Leicester, Exmoor Horn, Wensleydale og Zwartbles. Ullfiberen fra hver rase tilfører en helt spesiell effekt til garnet.. Bluefaced Leicester gir en herlig mykhet, Exmoor Horn gir også mykhet men denne rasen gir en hvit ull som dermed gjør garnet renere i tonen. Wensleydale gir en styrke og glans, og Zwartbles gir elastisitet. For å lage garnet, blir fiberen fra Bluefaced Leicester, Exmoor Horn og Wensleydale blandet og farget i ulik tops-partier. Deretter blir det ulike tops-partiene blandet seg imellom etter en bestemt oppskrift. Hver fargebase blir deretter blandet med den ufargede Zwartables-fibderen som gir en nydelig melange effekt. Når garnet er spunnet sendes det til Edward Hill´s Ltd i Bradford for å bli steamet, tørket og deretter nøstet på 25 grams nøster. Steamingen ”åpner opp” garnet slik at nøstene får en frodig og et lett uttrykk og grep.
 
Innhold: 100% britisk ull
Vekt/lengde: 25g = ca.85 meter
Anbefalt pinne: 3 - 3,5 mm
Strikkefasthet: 26 m x 34 r (10 x 10 cm)
Vaskeanvisning: Håndvask, bruk ullvaskemiddel, tørkes flatt

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

BRITISH BREEDS
kr 88,00 Eks. MVA
WILDWOOD by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA
SHETLAND by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA
BLOOMSBURY by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
NORTH SEA by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
ROWAN Felted Tweed
kr 95,20 Eks. MVA