Garnsurr - Silkemerino 100g

Garnsurr - Silkemerino 100g

GARNSURR sin Silkemerino håndfarget spesielt for oss og våre kunder!! Herlig blanding av merino + silke gir garnet en mykhet med eksklusiv glatthet. Herlig direkte på huden. 425 meter per 100 grams bunt. Fargen Vår-Ull er inspirert av vårfargene rundt Lille Lungårdsvann i sentrum av Bergen. Ull-rikken er inspirert av kalde dager på Ulriken, Bergens høyeste fjell!
Pris
kr 224,00 Eks. MVA
15 stk. på lager

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Garnsurr - Silkemerino 100g
  • 139_01 Vår-ull.jpg
  • 139_02 Ull-rikken.jpg

Produktinformasjon

GARNSURR lager håndfarget garn i Nore i Numedal, av og med kvinner med innvandrerbakgrunn. Inititativtaker og gründeren heter Ann-Helen og er en drivende dyktig forretningskvinne med bakgrunn som lektor for voksenopplæring, med en evig hang til håndfarging av garn fra ungdomstiden..

Sakset fra nettsiden til Garnsurr:
- Garnsurr er håndfarget garn med mening!  Garnsurr-tanken gjør en liten sving videre - fra dugnadsprosjekt med garn, til et forretningsprosjekt med sosialt mål. Garnsurr ønsker at Numedal skal være et godt sted å bo, også for alle nye innbyggere. Målsettingen er å skape et genuint produkt - nemlig håndfarget garn - produsert av kvinner med minoritetsbakgrunn. Mange voksne kvinner fra fjerne strøk, opplever at deres mulighet for å komme inn i arbeidslivet i Norge er begrenset. Mange av dem har ingen utdannelse fra hjemlandet, og dette kombinert med vanskeligheter med norsk, bidrar til at flere ikke finner sin plass her hos oss. Dette vil Garnsurr gjøre noe med! -

Fargenavnene til Garnsurr er laget på basis av dialekten i Nore, med sine morsomme og litt rare ord med gjerne doble betydninger. Fargenavnene "Vår-ull" og "Ull-rikken" er inspirert av denne dialekten!

Om garnet Silkemerino
Kvalitet: blanding av merino og silke, håndfarget på Nore i Numedal
Løpelengde: 425 meter på 100 gram
Anbefalt pinner:  2 - 4 mm (fast eller løsere strikk etter eget ønske)
Vaskeanvisning: håndvask i mildt såpevann, tørkes flatt (gjerne med blokking, dersom du strikker et flott sjal etuni_12336..)

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE