Annas Angora håndfarget 25gr

Håndfarget (og ufarget) garn av 100% norsk angora fra angorakaninene som holder til på husmannsplassen Heirønningen i bygda Kodal i Vestfold, Norge. Hver bunt veier 25 gram. Egner seg til pulsvarmere, nattsokker, fine lueplagg.
kr 136,00 Eks. MVA
Velg varians

Produktinformasjon

Kvalitet: 100% norsk angora
Løpelengde:
Strikkefasthet:
Vaskeanvisning: håndvaskes i mildt såpevann, press vannet ut av plagget (ikke vri), tørkes flatt

Her forteller gründeren Vigdis Garder mer om bedriften Annas Angora:

Annas Angora har nå endelig fått permanent tilholdssted på husmannsplassen Heirønningen i Kodal, Vestfold. Her bor nå hundene Viccy og Snorre, kattene Bella, Sambo og Streken, høner, ender, og rundt 100 angorakaniner.

Kaninene klippes hver tredje måned. En del av fibrene spinner jeg selv, og noe får jeg ullen maskinspunnet på et lite spinneri i Sverige. 
Jeg satser både på hvite og fargede angorakaniner, og har nå både Hvit rødøyd, Sort, Madagaskar, Havanna, Blå, Gul, Russer, Viltblå, Viltgul og Viltgrå/brun. De fleste har stamtavler. Ved hver klipping noterer jeg meg ullkvalitet og -mengde, og velger kun de beste dyra for videre parring.
Dere ønskes alle hjertelig velkommen på besøk til Heirønningen for å hilse på dyra, og eventuelt se på når kaninene klippes. Her i Andebus dype skoger er det ikke mobildekning, så gjør avtale på forhånd via fasttelefon 33 44 31 40 eller e-post vigdis.garder@gmail.com

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

BLOOMSBURY by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
WILDWOOD by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA
ROWAN Felted Tweed
kr 116,00 Eks. MVA