Vogue Knitting - The Ultimate Knitting Book

Vogue Knitting - The Ultimate Knitting Book

Strikke”bibelen” over alle strikkebøker, nyrevidert! Les om denne boken nederst på siden.

Pris
kr 399,00 Eks. MVA
5 stk. på lager

Kvantumsrabatt

Loading...

Produktinformasjon

Antall sider: 352 sider, hardt omslag
Dimensjon: 25,5 cm x 28 cm
Vekt: 1,8 kg

Boken Vogue Knitting: The Ultimate Knitting Book ble utgitt første gang i 1989 for å møte behovet til det stadig voksende strikkemarkedet, og den ble straks et anerkjent og elsket oppslagsverk for strikkere verden over. Den andre reviderte utgaven ble lansert i 2002 og fikk bare enda bedre anerkjennelse blant strikkere. Frem til i dag er boken solgt i mer enn 1 millioner eksemplarer. De siste 15 årene har strikkingen utviklet seg i nye og spennende retninger, derfor var det nå nødvendig med en grundig revisjon. Biblioteket med opplegg, økninger, fellinger og avfellinger har blitt utvidet med flere basis-metoder. Brioche (to-farget patentstrikk), dobbelstrikk og mosaikkstrikk - klassiske metoder som nå er blitt tidsaktuelle metoder - har hver sitt kapittel. Design og oppskriftssidene som tidligere bare viste design av gensere, er nå med dusinvis av luer, votter, hansker og mer en 25 sjal!
Kapitlene for viderekomne strikkere inneholder lace (kunststrikk) og flettestrikk, og inneholder absolutt alt som en strikker skulle trenge om økning, felling, lese diagram, ulike border og mye mer. Informasjon om strikkeredskap, retting av feil, avslutninger og vedlikehold og vask av strikkeplagg har blitt vesentlig utvidet, slik at absolutt alle skal kunne forstå alle elementer av strikkeprosessen.

Med oppdaterte, reviderte og nytt materiale, mer enn 70 ekstra sider, og mer enn 1600 foto og håndtegnede steg-for-steg illustasjoner, er Vogue Knitting: The Ultimate Knitting Book overraskende lett og finne frem i ved bruk av god nummerering og fotnoter som referer til andre sider. Fra nybegynnere til strikkeeksperter er boken en meget god guide for alle strikkere i mange kommende år!

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Villmarksgensere II - Linka Neumann
kr 303,20 Eks. MVA
Friluftsstrikk av Stine Viberg
kr 399,00 Eks. MVA
52 Weeks of Socks
kr 450,00 Eks. MVA