Observations - bok av Lotta H. Löthgren

Observations av Lotta H. Löthgren - Knits and Essays from the Forest, er strikkeboken om en strikketur gjennom skogen og årstidene. Lanseres 25.august, må bestilles separat dersom du vil ha tilsendt hele ordren rundt denne dato. Med et skarpt øye for naturens medfødte underverker kombinerer Lotta H. Löthgren strikkedesign med notater av landskapet hun kaller "hjem": en liten bygd sørøst i Sverige, som ligger blant skoger og innsjøer. Der bruker h...
Les mer
kr 435,00 Eks. MVA
Lager
5 stk. på lager
Observations av Lotta H. Löthgren - Knits and Essays from the Forest, er strikkeboken om en strikketur gjennom skogen og årstidene. Lanseres 25.august, må bestilles separat dersom du vil ha tilsendt hele ordren rundt denne dato. Med et skarpt øye for naturens medfødte underverker kombinerer Lotta H. Löthgren strikkedesign med notater av landskapet hun kaller "hjem": en liten bygd sørøst i Sverige, som ligger blant skoger og innsjøer. Der bruker hun dagene til å skrive, strikke, designe strikkevarer og håndfarge garn.
 
Observasjoner inkluderer ni strikkemønstre forangvarige, brukbare plagg og tilbehør, sammen med essays om å leve et liv nær naturen. Vær oppmerksom på at dette er første gang Laine Publishing bruker sveitsisk innbinding som betyr at ryggraden på boken er "åpen", som gjør den veldig brukervennlig siden boken lett forblir åpen. 

Produktinformasjon

– Mønstrene er skapt i en rolig samtale med naturen, og trekker elementer fra naturen og oversetter dem til sting og stoff, sier Lotta.

Om designeren
Lotta H. Löthgren er en strikkedesigner, forfatter og garnfarger som bor sammen med mann, barn, hunder og høner i en liten bygd sørøst i Sverige, hvor hun også driver sin egen garnbutikk. Lotta lever et stille liv tett på naturen og de skiftende årstidene. Som designer elsker hun å tolke naturlige elementer til praktiske og bærbare plagg, perfekt for hennes livsstil.

Observasjoner er Lottas debutbok.
 
www.lottahlothgren.com

Detaljer
• 200 sider
• 9 strikkeoppskrifter (3 gensere, 1 cardigan, 1 vest, 1 kortermet genser, 1 sjal, 1 lue, 1 par sokker)
• Gensere og cardigans passer til en byste på minst 152 cm / 60 tommer. Alle tilbehørsmønstre kommer i 3 størrelser.
• Innbundet, sveitsisk innbinding
• Boken er tilgjengelig i tre språkversjoner: engelsk (til salgs hos Norwegian Spirit), finsk og svensk (ikke til salgs hos Norwegian Spirit).
• Kun utskrift, ingen digital nedlastingskode tilgjengelig. (Merk: En egen digital bok vil være tilgjengelig gjennom Laines nettbutikk 25. august 2023)
• Vekt: Ca. 700 g / 1,55 lb
• Mål: 172 x 246 x 22 mm
• ISBN: 978-952-7468-71-5 (svensk versjon 978-952-7468-73-9 / finsk versjon 978-952-7468-75-3)
• Trykt i Latvia.
• Lanseringsdag: 25. august 2023

Om Swiss Binding
Vær oppmerksom på at dette er første gang Laine Publishing bruker sveitsisk innbinding som betyr at ryggraden på boken er "åpen". Dette hever ikke bare utseendet til boken og gjør den veldig spesiell, den er også veldig brukervennlig siden boken lett forblir åpen. Så dette designvalget er tilsiktet, ikke en defekt.
 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Grand Shetland Adventure Knits
kr 539,00 Eks. MVA
Mouche & Friends av Cinthia Vallets
kr 276,00 Eks. MVA
My Knitting Notes - Laine Publishing
kr 265,00 Eks. MVA
Making Memories av Claudia Quintanilla
kr 435,00 Eks. MVA