Making Memories av Claudia Quintanilla

Forhåndsbestilling: Making Memories - Timeless Knits for Children er en fortryllende samling av strikkedesign av Claudia Quintanilla. Den har plagg for de minste i familien, fra nyfødte til 10-åringer. Det klassiske strikketøyet kombinert med Laines drømmende fotografering og lekne illustrasjoner skaper en bok ulikt noe du har sett i denne sjangeren før. Publiseres 12.mai, så hvis du bestiller andre produkter samtidig, vil alle bli sendt sammen m...
Les mer
kr 435,00 Eks. MVA
Lager
4 stk. på lager
Forhåndsbestilling: Making Memories - Timeless Knits for Children er en fortryllende samling av strikkedesign av Claudia Quintanilla. Den har plagg for de minste i familien, fra nyfødte til 10-åringer. Det klassiske strikketøyet kombinert med Laines drømmende fotografering og lekne illustrasjoner skaper en bok ulikt noe du har sett i denne sjangeren før. Publiseres 12.mai, så hvis du bestiller andre produkter samtidig, vil alle bli sendt sammen med forhåndsbestillingsproduktet.

Produktinformasjon

Making Memories: Timeless Knits for Children er en sjarmerende kolleksjon av Claudia Quintanilla. Den inkluderer 25 strikk for barn - fra cardigans, gensere og to koselige tepper til mindre plagg, som sokker og votter. De fleste mønstrene er gradert fra nyfødte til 10-åringer og har ulike garn samt strikketeknikker. Hva med en farget genser, et blondeskjerf med hele linjen eller en brodert cardigan? De klassiske strikkene kombinert med det drømmende fotografiet og de lekne illustrasjonene skaper en strikkebok for barn som er ulik noe tidligere sett i denne sjangeren.

Claudia Quintanilla er en garnbutikkeier og strikkedesigner med base i Toronto, Canada. Opprinnelig fra El Salvador, syntes Claudia at det kaldere klimaet i Canada var den perfekte setting for strikking. Det var imidlertid ikke før hun ble hjemme for å ta vare på sin unge datter, at hun fant den sjeldne kombinasjonen av glede, ro og lidenskap i strikking. Denne reisen kulminerte med grunnleggelsen av hennes Toronto-baserte butikk, Eweknit & Craft. Making Memories er hennes andre bok.

• 184 sider
• 25 strikkeoppskrifter (9 gensere, 7 cardigans, 1 vest, 2 sokker, 1 skjerf, 1 par votter, 1 par fingerløse votter, 1 lue, 2 tepper)
• Hardback med stoffomslag (kun utskrift, ingen digital nedlastingskode tilgjengelig.) (Merk: En egen digital bok vil være tilgjengelig gjennom Laines nettbutikk 12. mai 2023)
• Vekt: Ca. 700 g / 1,55 lb
• Mål: 196 x 231 x 20 mm
• ISBN: 978-952-7468-65-4
• Trykt i Latvia.

Mønstre er gradert i ulike størrelser, for det meste fra nyfødte til 10-åringer.
 
 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Observations - bok av Lotta H. Löthgren
kr 435,00 Eks. MVA
Grand Shetland Adventure Knits
kr 539,00 Eks. MVA
Mouche & Friends av Cinthia Vallets
kr 276,00 Eks. MVA
Laine Magazine No.18
kr 290,00 Eks. MVA