Friends in Food av Pia Alapeteri

Boken Friends in Food er utgitt av Laine Magazine, mest kjent for sin fantastiske strikkebøker, men er like interessert i mat!
Venner i mat av Pia Alapeteri er en stilren notatbok for deg som ønsker å huske dine venners preferanser i matveien! Etter hvert fylles boken med dine venners favorittmat, -drikke, mat de ikke liker, dietter og allergier, og ingredienser de ikke tåler. Da trenger du ikke lenger å gjette hvor mange gjester som dr...
Les mer
kr 255,00 Eks. MVA
Lager
1 stk. på lager
Boken Friends in Food er utgitt av Laine Magazine, mest kjent for sin fantastiske strikkebøker, men er like interessert i mat!
Venner i mat av Pia Alapeteri er en stilren notatbok for deg som ønsker å huske dine venners preferanser i matveien! Etter hvert fylles boken med dine venners favorittmat, -drikke, mat de ikke liker, dietter og allergier, og ingredienser de ikke tåler. Da trenger du ikke lenger å gjette hvor mange gjester som drikker te, hvem som elsker koriander, hvilken plantemelk noens kaffe trenger, eller hvem som elsker gin & tonic – alt dette står nedtegnet med et glimt i øyet.
Boken består også av korte og oppmuntrende historier om å spise sammen , enkle oppskrifter og tips som gjør det lettere å samles rundt et felles bord.
Pia Alapeteri er en matpåvirker, historieforteller og en gründer fra Helsingfors, Finland. Hun skriver historier om mat, vin og litt om kjærlighet også. Familie og venner, mat, en bærekraftig livsstil og den unike finske n...

Produktinformasjon

Engelsk tekst
Innbundet, 160 sider
Utgitt av Laine Magazine

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

52 Weeks of Shawls
kr 450,00 Eks. MVA
52 Uger med Strømper - Innbundet
kr 410,00 Eks. MVA
kr 250,00 Eks. MVA