PRODUKTINFORMASJON

Strikkepakken inneholder garn til designet i originale farger som avbildet, i størrelse som du velger nedenfor. Du kan valgfritt endre farger selv, og legge til pinner. Mønsterfarger er av rest-garn du måtte ha, og er ikke inkludert i strikkepakken. Oppskriften kjøpes separat.

Camilla Vad skriver om designet:

Jeg har alltid vært fascinert av graderte farger og har brukt det ofte i designene mine.

Moodboardet vi fikk til BOTANICA-kolleksjonen fra Isager hadde et veldig vakkert maleri i en fantastisk gradert rød farge og noen herlige bobler. Jeg har prøvd å forvandle inspirasjonen til en fin vest, strikket nedenfra med min dip dye - teknikk med broderte bobler som blomstrer eller 'blomstrer' opp fra nedre ribbekant.

Denne varme og veldig myke vesten er designet i Isager Eco Baby og Isager Silk Mohair, strikket sammen. På designet er der brodert med en tråd i samme tykkelse som Isager Eco Baby og 3 tråder Silk Mohair.
Jeg har laget oppskriften slik at du kan la boblene blomstre der du vil og legge til flere senere hvis du vil. Du kan også utelate dem helt for et enklere uttrykk og la dip dye-effekten være mer fremtredende.

Jeg håper du liker å lage din Bloom Vest like mye som jeg likte å designe den.

Til broderiet trenger du papir, saks, evt. blyant og farger, sytråd, synål, en stor nål uten spiss, diverse restegarn (følger ikke med i strikkepakken) i farger du ønsker dine ’bobler’ skal ha.

 
MÅL

Størrelser: XS/S, M/L, XL/2XL
Bredde kropp: 100 (115) 130 cm

Lengde fra ermeåpning til bunn: 30 (30) 34 cm

Full lengde: 58 (63) 66 cm

BLOOM vest strikkepakke

Design: Camilla Vad
Kolleksjon: Botanica fra Isager Garn, lansert høsten 2022

Kjøp oppskrift

Les mer
Sum:
fra