ONCE UPON A TIME by Marie Wallin

Seksten strikkedesign for barn 2-12 år av Marie Wallin, i Rowankvaliteter. Engelsk tekst. Mykt omslag.
ONCE UPON A TIME er en feiring av britisk tradisjonsrik barnestrikk med litt innslag av hekling. Inspirert av vintage mønstring fra 1940- og 1950-tallet, er disse moderne og klassisk formede plaggene perfekte prosjekt for mor eller bestemor, og barna liker dem også! Kolleksjonen inneholder noen av Marie Wallin`s signatur fairisle-mønstr...
Les mer
kr 250,00 Eks. MVA
Lager
5 stk. på lager
Seksten strikkedesign for barn 2-12 år av Marie Wallin, i Rowankvaliteter. Engelsk tekst. Mykt omslag.
ONCE UPON A TIME er en feiring av britisk tradisjonsrik barnestrikk med litt innslag av hekling. Inspirert av vintage mønstring fra 1940- og 1950-tallet, er disse moderne og klassisk formede plaggene perfekte prosjekt for mor eller bestemor, og barna liker dem også! Kolleksjonen inneholder noen av Marie Wallin`s signatur fairisle-mønstre og unike detaljer, med valgfri heklet avslutning.

Vi kan sende med engelsk-norsk ordliste med strikkeord og uttrykk, hvis ønskelig.

Noen av plaggene har en heklet kant som gjør dem helt unike, men dette kan velges vekk om man vil. De monteres nemlig i etterkant av at plagget er montert. Plaggene er strikket i Rowan Felted Tweed og i Rowan Cocoon. Fotoopptaket er gjort ved Great Central Railway i Rothley og Quom, Leicestershire.

Marie Wallin er en anerkjent, britisk designer i tekstil- og strikk, utdannet ved Leicester Polytechnic. Hun har vært sjefsdesigner hos Rowan designteam fra 2005 og startet sitt eget designfirma i 2013, www.mariewallin.com. Hennes favorittgarn er blant annet Rowan Felted Tweed og Rowan Cocoon.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

ROWAN Felted Tweed
kr 95,20 Eks. MVA
BLOOMSBURY by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
NORTH SEA by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
SPRINGTIME by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
KNITTING FOR OLIVE Merino
Fra kr 78,40 Eks. MVA