Worsted by Aimee Gille, La Bien Aimee

Worsted – En strikkekolleksjon kuratert av Aimée Gille fra La Bien Aimée med 14 mønstre av 10 utrolige designere. Designerne har alle sin unike stil og snakker til mange typer strikkere. Alle modellene er strikket i det nye garnet til La Bien Aimee Corrie Worsted. Du kan finne plagg som gensere og cardigans og tilbehør som sjal og luer, med teknikker som spenner fra striper og strandede farger til kabler og teksturerte stingmønstre. Garnforb...
Les mer
kr 335,00 Eks. MVA
Lager
15 stk. på lager
Worsted – En strikkekolleksjon kuratert av Aimée Gille fra La Bien Aimée med 14 mønstre av 10 utrolige designere. Designerne har alle sin unike stil og snakker til mange typer strikkere. Alle modellene er strikket i det nye garnet til La Bien Aimee Corrie Worsted. Du kan finne plagg som gensere og cardigans og tilbehør som sjal og luer, med teknikker som spenner fra striper og strandede farger til kabler og teksturerte stingmønstre. Garnforbruk per modell, se pdf-linken nederst på siden.
 
Aimée Gille ble født og oppvokst i Kansas, USA, og flyttet senere til Frankrike, hvor lidenskapen hennes for strikking ble vekket igjen. I Paris, hvor hun nå bor med familien, åpnet hun først L’OisiveThé, en fantastisk strikkekafé, og senere La Bien Aimée, et garnselskap hvis lekre håndfargede garn selges over hele verden. Les mer under Produktinformasjon nedenfor.
Produktinformasjon

Med Worsted ønsket Aimée å skape en konkret måte å få kontakt med mennesker på, og skape strikkeglede. Under utfordringene de siste 18 månedene fant Aimée trøst i å fordype seg i å lage en ny garnbase, Corrie Worsted, og inspirert av det, er alle designene i boken strikket i dette garnet.
 
Med Aimées egne ord: «Jeg håper at du vil ta imot eventyret med å kaste deg på et nytt strikkeprosjekt fra denne boken med kanskje det herligste garn jeg vet om, og hvorfor ikke blande Corrie Worsted med andre garn?"
 
• 160 sider
• 14 strikkeoppskrifter (5 gensere, 2 cardigans, 1 poncho, 3 sjal, 2 deksler, 1 lue) med kamgarn
• Redaktør: Aimée Gille
• Hardback
• Språk Engelsk
• Vekt: Ca. 650 g / 1,4 lb
• Mål: 190 x 225 x 17 mm
• ISBN: 978-952-7468-04-3
• Kun utskrift, ingen digital nedlastingskode tilgjengelig.
 
Gensere og cardigans er gradert i forskjellige størrelser, fra størrelse 1 (30" / 75 cm bysteomkrets) til minst størrelse 8 (eller 65" / 165 cm bysteomkrets).
 
Denne boken inneholder design av følgende designere: Nadia Crétin-Léchenne, Stephen West, Sylvia Watts-Cherry, Andrea Mowry, Tif Neilan, Saysha Greene, Norah Gaughan, Maxim Cyr, Nancy Marchant og Thien-Kieu Lam.
 
Trykt i Latvia.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

La Bien Aimee Corrie Worsted 100g
kr 240,00 kr 144,00 Eks. MVA
La Bien Aimee - Mohair Silk 50g
Fra kr 232,00 Eks. MVA
La Bien Aimee - Helix 100g
kr 344,00 kr 240,80 Eks. MVA