The Knitted Fabric by Dee Hardwicke

The Knitted Fabrick av kunstneren, designeren og strikkeren Dee Hardwicke (@deehardwicke) er full av kunstnerisk inspirasjon og fylt med 20 naturinspirerte oppskrifter på lekre strikkevarer og glade interiørting til hjemmet, en helt frisk og unik tilnærming til tradisjonelle strikkebøker. Å åpne opp boken The Knitted Fabric er som å bli invitert til Dees studio for å se gjennom skissebøkene hennes. Denne fantastisk utformede boken er en unik feir...
Les mer
kr 510,00 Eks. MVA
Lager
UTSOLGT
The Knitted Fabrick av kunstneren, designeren og strikkeren Dee Hardwicke (@deehardwicke) er full av kunstnerisk inspirasjon og fylt med 20 naturinspirerte oppskrifter på lekre strikkevarer og glade interiørting til hjemmet, en helt frisk og unik tilnærming til tradisjonelle strikkebøker. Å åpne opp boken The Knitted Fabric er som å bli invitert til Dees studio for å se gjennom skissebøkene hennes. Denne fantastisk utformede boken er en unik feiring av måten strikking kan bringe oss sammen ved å bruke kunst og dekorasjon for å fortelle historiene våre. Engelsk tekst.
 

Det strikkede stoffet: Fargeprosjekter for deg og ditt hjem
Dee Hardwicke

Denne kreative og originale boken er full av kunstnerisk inspirasjon og fylt med mønstre for lekre strikkevarer og gledelige plagg til hjemmet, og inviterer deg til å gå inn i Dee Hardwickes verden. The Knitted Fabric er gjennomillustrert med vakre akvareller og maleriske fotografier, og bringer sidene i Dees skissebøker til live. Som Dee forklarer, "Jeg synes prosessen med å strikke er veldig lik maling, der hver maske er et penselstrøk av farger. Når stingene løkkes sammen, skaper de et strikket stoff, en slags fortelling om kunst, lage og menneskene og landskapene som inspirerer meg». Akkurat som designene i den, er denne unike boken noe å verdsette.
 
Dee Hardwicke er en kunstner, designer og strikker hvis arbeid er inspirert av hennes lidenskap for farger og av hennes kjærlighet til det britiske landskapet. Dees design har blitt brukt i eksklusive samarbeid med partnere inkludert National Trust og Royal Botanic Gardens, Kew. Hennes tidligere strikkebøker inkluderer A Story in Yarn: How to Design and Knit an Intarsia Heirloom Quilt (Quail Publishing, 2016) og flere titler med ledende britiske garnprodusenter og designere Rowan. Hvert design begynner livet i skissebøkene hennes.
 
• 192 sider
• 20 fargestrikkeoppskrifter (9 puter, 3 omslag, 3 dyner, 2 gensere, 1 vest, 1 lue, 1 par hansker)
• Hardback
• Språk Engelsk
• Vekt: Ca. 700 g / 1,6 lb
• 191 x 246 x 21 mm
• ISBN: 978-952-7468-34-0
• Trykt i Latvia
• Kun trykk, ikke digital

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Knitted Kaleva by Jenny Kostet
kr 470,00 kr 329,00 Eks. MVA
Stripes by Veera Valimaki
kr 410,00 Eks. MVA
Contrasts by Meiju K-P
kr 446,00 Eks. MVA
Worsted by Aimee Gille, La Bien Aimee
kr 335,00 kr 234,50 Eks. MVA
52 Uger med Strømper - Innbundet
kr 410,00 Eks. MVA
52 Weeks of Shawls
kr 450,00 Eks. MVA