PRODUKTINFORMASJON

Strikkepakken inneholder garn til designet i originale farger som avbildet, i størrelse som du velger nedenfor. Du kan valgfritt endre farger selv, og legge til pinner. Oppskriften kjøpes separat.

Om designet:

SHORE TEE er en feminin top med et enkelt og yndefuldt hulmønster. Modellen strikkes oppefra og ned. Først strikkes halsen og øverste del af bærestykket rundt. Så deles arbejdet til forstykke og ryg, og der strikkes frem og tilbage over hver del. Ryggens del af ærmegabet strikkes længere end forstykkets del. Derved opnås en fremskudt skulderlinje, hvilket giver modellen en behagelig pasform. Derefter samles forstykke og ryg til krop, som strikkes rundt. Der strikkes masker op til ærme, efterfulgt af vendepinde, der danner ærmekuppel. Herefter strikkes ærmet rundt. Krop og ærmer afsluttes med en kort kant i drejet rib.

Anne Ventzel skriver om designet:

Sammen med inviationen fra @isageryarn til den fælles kollektion BREEZE fulgte et mood board med en let feminin stemning og delikate detaljer. Billederne fik mig til at tænke på lune sommerdage ved kysten og de klassiske jersey-toppe med pointelle mønster, som altid er med i min rejsetasken. Dette blev mit udgangspunkt til udformelsen af SHORE TEE – en feminin top med et enkelt og yndefuldt hulmønster. Modellen strikkes oppefra og ned.

MÅL
Størrelser: 1 (2) 3 (4) 5
Overvidde: 94 (103) 111 (120) 129 cm
Længde: 57 (59) 61 (63) 65 cm
Ærmelængde: 20 (20) 20 (20) 20 cm

Strikkefasthet
21 m x 32 p i mønster på p 3 mm = 10 x 10 cm

Shore Tee Strikkepakke

Design: Anne Ventzel
Kolleksjon: Breeze fra Isager Garn, lansert våren 2023

Kjøp oppskrift

Les mer
Sum:
fra