CHERISH by Marie Wallin

CHERISH av den britiske designeren Marie Wallin er et nytt og fantastisk hefte med hennes 12 favorittdesigns fra tidligere kolleksjoner av Shetland/Fair Isles designs. Alt er strikket i hennes eget garn British Breeds og har blitt fornyet i farger og noen også i fasong. Fire design er strikket på rundpinne og resten frem og tilbake. Du velger selv å strikke dem på rundpinne ved å legge til ekstra masker i siden og til ermehull. Norsk overset...
Les mer
kr 320,00 Eks. MVA
Lager
Over 20 stk. på lager
CHERISH av den britiske designeren Marie Wallin er et nytt og fantastisk hefte med hennes 12 favorittdesigns fra tidligere kolleksjoner av Shetland/Fair Isles designs. Alt er strikket i hennes eget garn British Breeds og har blitt fornyet i farger og noen også i fasong. Fire design er strikket på rundpinne og resten frem og tilbake. Du velger selv å strikke dem på rundpinne ved å legge til ekstra masker i siden og til ermehull. Norsk oversettelse følger vedlagt!

Produktinformasjon

Strikkefasthet
29 m & 31 omg = 10 cm i flerfarget glattstrikk på pinne 3mm
29 m & 39 omg = 10 cm i glattstrikk på pinne 2.5mm

Alle plagg er strikket i garn fra Marie Wallin sitt egenutviklede garn British Breed

Heftet har mykt omslag.

Marie Wallin er en anerkjent, britisk designer i tekstil- og strikk, utdannet ved Leicester Polytechnic. Hun har vært sjefsdesigner hos Rowan designteam fra 2005 og startet sitt eget designfirma i 2013. 

BRITISH BREEDS er konstruert av fire ulike britiske saueraser: Bluefaced Leicester, Exmoor Horn, Wensleydale og Zwartbles. Ullfiberen fra hver rase tilfører en helt spesiell effekt til garnet.. Bluefaced Leicester gir en herlig mykhet, Exmoor Horn gir også mykhet men denne rasen gir en hvit ull som dermed gjør garnet renere i tonen. Wensleydale gir en styrke og glans, og Zwartbles gir elastisitet. For å lage garnet, blir fiberen fra Bluefaced Leicester, Exmoor Horn og Wensleydale blandet og farget i ulik tops-partier. Deretter blir det ulike tops-partiene blandet seg imellom etter en bestemt oppskrift. Hver fargebase blir deretter blandet med den ufargede Zwartables-fiberen som gir en nydelig melange effekt. Når garnet er spunnet sendes det til Edward Hill´s Ltd i Bradford for å bli steamet, tørket og deretter nøstet på 25 grams nøster. Steamingen ”åpner opp” garnet slik at nøstene får en frodig og et lett uttrykk og grep.
 
Innhold: 100% britisk ull
Vekt/lengde: 25g = ca.85 meter
Anbefalt pinne: 3 - 3,5 mm
Strikkefasthet: 26 m x 34 r (10 x 10 cm)
Vaskeanvisning: Håndvask, bruk ullvaskemiddel, tørkes flatt

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

BRITISH BREEDS
kr 110,40 Eks. MVA
British Breeds Fargekart
kr 100,00 Eks. MVA
GENTLE by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA
MEADOW by Marie Wallin
kr 250,00 Eks. MVA
SHETLAND by Marie Wallin
kr 320,00 Eks. MVA