Fargerik turstrikk med @unececilie

Fargerik turstrikk med @unececilie - varme turgensere og kreativ småstrikk. Bli med inn i Une Cecilies verden, der naturen er hennes mentale pusterom, og hvor fargerike turplagg er med på å berike friluftslivet. I denne boken får du oppskrifter på 11 ulike gensere og 12 spennende småplagg som varmer både kropp og sjel, og som vil bli trofaste følgesvenner på dine små og store eventyr. Med fargerike gensere, kreativ småstrikk og morsomme zero wast...

Les mer
kr 399,00 Eks. MVA
Lager
18 stk. på lager

Fargerik turstrikk med @unececilie - varme turgensere og kreativ småstrikk. Bli med inn i Une Cecilies verden, der naturen er hennes mentale pusterom, og hvor fargerike turplagg er med på å berike friluftslivet. I denne boken får du oppskrifter på 11 ulike gensere og 12 spennende småplagg som varmer både kropp og sjel, og som vil bli trofaste følgesvenner på dine små og store eventyr. Med fargerike gensere, kreativ småstrikk og morsomme zero waste-prosjekter er det noe for enhver smak og ethvert ferdighetsnivå. Boken inneholder også en egen teknisk del som er et nyttig oppslagsverk hvis du trenger hjelp underveis. Ikke minst er det flust av spennende, tovede småplagg som både er praktiske og varmer godt ute på tur.

Produktinformasjon

Gjennom små innledende historier til oppskriftene loser Une Cecilie oss gjennom sin reise, om livets opp og nedturer, og øyeblikkene plaggene er inspirert av. Via Yrjar til Blossom, til Lofotofolk og Leif får vi et innblikk i hennes barndom, med angst fra ung alder, til å finne et fristed i naturen og håndtere nye utfordringer med depresjoner og utmattelsesdiagnoser. Boken er til inspirasjon på flere vis, både for å gi oss farge og glede i hverdagen med fargerike turplagg, men også for å gi håp om å reise seg igjen når livet skjer med oss.

Une Cecilie Oksvold (f.1992) lager fargerik turstrikk i deilig norsk ull som varmer selv på de kaldeste dagene. Hun er foredragsholder og innholdsprodusent. På Instagramkontoen @unececilie inspirerer hun oss til å ta små og store eventyr ute, og deler åpent om psykisk helse og naturens påvirkning.

Forfatter: Une Cecilie Oksvold
Bidragsyter: Oksvold, Une Cecilie (for); @unececilie (); Wanvik, Harald ()
Utgiver: Une Cecilie Oksvold
Format: Innbundet
Språk: Bokmål
Utgivelsesår: 2024
Antall sider: 198
Publiseringsdato: 29.01.2024
Varenummer: 9788269340600

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE