6 Kunstkort av Tonje Froastad - håndillustrert

Til vårt 10 års jubileum i 2020 lanserer vi denne vakre KORT-SERIEN med 6 ulike garn-, ull- og dyremotiv i A5 format. Her møter du Lady Alpakka, Garntyven, Nøstepus, Ull, Pink Angora og Ullballongen. Gi dem til en strikkevenn, eller heng kortene opp på din egen vegg! Illustrasjonene er tegnet av den spennende nykommeren Tonje Froastad fra Bergen på oppdrag for oss. Alle kortene er håndsignert og nummerert i et begrenset opplag på 100 st...
Les mer
kr 150,00 Eks. MVA
Lager
10 stk. på lager
Til vårt 10 års jubileum i 2020 lanserer vi denne vakre KORT-SERIEN med 6 ulike garn-, ull- og dyremotiv i A5 format. Her møter du Lady Alpakka, Garntyven, Nøstepus, Ull, Pink Angora og Ullballongen. Gi dem til en strikkevenn, eller heng kortene opp på din egen vegg! Illustrasjonene er tegnet av den spennende nykommeren Tonje Froastad fra Bergen på oppdrag for oss. Alle kortene er håndsignert og nummerert i et begrenset opplag på 100 stk. 
Produktinformasjon

Vi er spesielt glad i garnnøster og skjønne kjæle- og husdyr, og flere av oss har opplevd utfordringen med begge i samme hus! Derav oppsto ideen om å få laget en hånd-illustrert kortserie om garnnøster i samspill med dyrevennene våre. Kortene kan henges på veggen i en fin ramme eller gi i gave til en strikkevenn.

Selges i pakke på 6 kort med ulike illustrasjoner
Original signatur på hvert kort, begrenset opplag på 100 kortsett
Størrelse: A5 format
Produksjonsmetode: Digitaltrykket illustrasjon på forside, tom bakside
Illustrasjonsmotiv: Alpakka med strikkepinner, Hund med nøste, Katt med nøste, Sau med ull, Angorakanin, Sau i nøsteballong
Papir: Matt papir, farge natur, 300 gr

Om designeren: Tonje Froastad er en ung og spennende illustratør fra Bergen som har stor sans for håndarbeid, så da vi traff henne ble det god match fra første stund. Høsten 2020 starter hun på sin Masterutdanning på Kunsthøyskolen i Bergen. Sjekk instagramkontoene: "tonjefroastad" og "systematiskkaos"

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE