ISAGER Eco Soft

ISAGER ECO SOFT består av 56% Alpaca og 44% Organic Pima Cotton. Den har en løpelengde på 125 m på 50 g, og vi strikker den på pinne 5,5 – 6. Umiddelbart egner den seg til gensere på samme pinnenumre, som vi før har strikket med Isager Silk Mohair og en følgetråd. Noen strikkere foretrekker kun at strikke med én tråd, men vil allikevel gjerne ha det lodne utseendet. Her er ECO SOFT et godt valg. Farvene er rene naturfarver uten bruk af farvestoff.
Farge 1000(0) er identisk til fargen 0, tilsvarer offwhite. Farge 6s het tidligere E0, tilsvarer lys beige.

kr 71,20 Eks. MVA
Velg vare

PRODUKTBESKRIVELSE

ISAGER ECO SOFT består av 56% Alpaca og 44% Organic Pima Cotton.

Den har en løpelengde på 125 m på 50 g, og vi strikker den på pinne 5,5 – 6. Umiddelbart egner den seg til gensere på samme pinnenumre, som vi før har strikket med Isager Silk Mohair og en følgetråd.

Noen strikkere foretrekker kun at strikke med én tråd, men vil allikevel gjerne ha det lodne utseendet. Her er ECO SOFT et godt valg. Fargene er rene naturfarver uten bruk af fargestoff.

STRIKKEFASTHET
Pinne 5 = 15 m / 22 p

SPESIFIKASJONER
56 % Baby Alpaca og 44 % Organic Pima Cotton
Løpelengde 250 m / 100 g
Garnet er ufarget og spunnet i Peru for Isager Garn

VASKEANVISNING
Uld vaskes for hånd, medmindre man har en vaskemaskin med et meget skånsomt ullprogram. Bruk et godkjendt ullvaskemiddel. Hold samme temperatur gjennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask ikke over 28 grader. Strikkemodellen kan med fordel centrifugeres lett etter vask. Legg modellen i en vaskepose. Etter centrifugeringen legges modellen flatt til tørk på håndkle.

Det er ikke nødvendig å vaske et ullplagg ofte. Det vil oftst være nok å henge den til lufting i fuktig vær. 

OPPBEVARING
Husk å oppbevare garn og strikk i plastikposer eller tettvevede bomullsposer. 
Isager sine garnkvaliteter er ikke møllbehandlet, da de midler som finnes ikke er uten bivirkninger i forhold til allergikere og holder forøvrig kun til første vask.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

ISAGER Eco Baby
kr 67,20 Eks. MVA
ISAGER Silk Mohair 25g
kr 92,00 Eks. MVA
ISAGER Trio 1  50g
kr 72,80 Eks. MVA
ISAGER Alpaca 1
kr 78,40 Eks. MVA
ISAGER Tvinni 100g
kr 177,60 Eks. MVA