Florence Shawl Strikkekit

Florence fra boken 52 Weeks of Shawls! Designet av Miriam Walchshäusl

Du sparer 10% ved kjøp av kitet her vs enkeltvise nøster.

Dette oversized trekantsjalet gir deg følelsen av å få en god klem. Tidligere intensivsykepleieren Miriam ønsket å heie på alle som tar vare på andre, og har derfor navngitt designet etter Florence Nightingale. Sjalet er strikket fra bunnen og opp med to garntråder. Det er en del diagram til mønstere, men start opp og...

Les mer
kr 1 340,00 Eks. MVA
Lager
Pakkes på bestilling

Florence fra boken 52 Weeks of Shawls! Designet av Miriam Walchshäusl

Du sparer 10% ved kjøp av kitet her vs enkeltvise nøster.

Dette oversized trekantsjalet gir deg følelsen av å få en god klem. Tidligere intensivsykepleieren Miriam ønsket å heie på alle som tar vare på andre, og har derfor navngitt designet etter Florence Nightingale. Sjalet er strikket fra bunnen og opp med to garntråder. Det er en del diagram til mønstere, men start opp og følg oppskriften i rett rekkefølge, så kommer du i mål!

 

Produktinformasjon

Kitet inkluderer: 8 nøster Knitting for Olive MERINO (100% merino, 250m-50g), fargen Kit. 9 nøster Knitting for Olive SILK MOHAIR (70% mohair, 30% silke, 225m - 25 g), fargen Perlegrå. Skriv andre fargeønsker i kommentarfeltet.

Oppskriften er IKKE inkludert i kitet men er tigjengelig i boken 52 Weeks of Shawls utgitt av Laine Publishing. Engelsk tekst.

Ferdige mål: bredde 290 cm, dybde 110 cm
Anbefalte pinner: 4 mm, 80 cm rundpinne
Strikkefasthet: 16 masker x 28 rader (10 x 10 cm)

 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Windy Fields Shawl strikkekit
kr 780,00 Eks. MVA
52 Weeks of Shawls
kr 450,00 Eks. MVA