VOE lue kit (to luer*)

VOE lue kit (to luer*)

Flerfarget lue strikket i Loft fra Brooklyn Tweed. Design: Gudrun Johnston.
Strikkekitet inneholder garn og norsk strikkeoppskrift på to korte luer, *dersom du bytter en mønsterfarge med hovedfarge på lue nr.2. Ønsker du andre farger enn forslagene, velg 04 Valgfritt, og skriv fargene i kommentarfeltet når du bestiller. Se farger her
Pris
kr 392,00 Eks. MVA
Velg vare

Kvantumsrabatt

Loading...
  • VOE lue kit (to luer*)
  • 40403_01 Soot-Fauna-Sap.jpg
  • 40403_02 Snowbound-Truffle Hunt-Barn Owl.jpg
  • 40403_03 Truffle Hunt-Long Johns-Woodsmoke.jpg

Produktinformasjon

På samme måte som den fine Voe genseren, har luen Voe det samme flerfargede mønsteret med små horisontale linjer av innvevde farger. For de av dere som er fristet av det glade mønsteret på genseren, er denne lueoppskriften en mulighet til å prøve ut mønsterstrikkingen før man tar til på ett større flerfarget prosjekt, eller til å lage et morsomt tilbehør. Uansett hva du velger, kos deg med gleden av å sette sammen en fargepalett som reflekterer din unike stil.

Om garnet LOFT fra Brooklyn Tweed
Med Loft skaper du fjærlette luer, sjal og lune plagg. Loft er et 2-trådet garn med en moderat tvist, som gjør det perfekt til håndstrikk. Etterhvert som plagget strikkes vil du se at maskene skaper en nydelig jevn og solid overflate. Ved lacestrikk vises maskemotivet svært godt. Samtlige farger er naturlig melerte, noe som gir garnet et delikat og utrolig vakkert uttrykk. Se mer informasjon nedenfor.

Innhold: 100% Targhee-Columbia ull fra Wyoming
Vekt/lengde: ca.50 g = ca.250 meter (275 yards), 23-24 microns
Anbefalt pinne/Strikkefasthet: : 2mm (10 cm = 32m). 3,5mm (10cm = 24m)
Vaskeanvisning: Håndvask, tørkes flatt, skal ikke strykes

Opprinnelse: Produsert i USA: Ull fra Wyoming, farget i Philadelphia, spunnet i New Hamshire
Loft har stor fleksibilitet hva strikkefasthet angår, det kan strikkes på alt fra 2mm hvor du får et tett og solid stoffpreg til 4mm for et mer åpent resultat. To tråder Loft kan erstatte Shelter der du ønsker tydeligere struktur eller et et tofarget resultat.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE