OHWOW.amsterdam Project Bag-01 Green Square

OHWOW.amsterdam Project Bag-01 Green Square

OHWOW.amsterdam har laget en kolleksjon prosjektbager til strikketøy i glade og spreke farger spesielt for Norwegian Spirit strikk & garn. Prosjektbagene er håndmalte og håndlaget, så dette liker vi! Veskene er laget av solid, ubleket bomull kanvas med kontrastfarget tråd som står i stil med de håndmalte mønstrene, og har en fin størrelse for de fleste strikkeprosjekt. Den flate bunnen gjør at den står fint på underlaget, og snorene som lukker vesken fungerer fint som bærestropper når du er på farten.Vår versjon har to ekstra lommer på innsiden som gir plass til strikketilbehøret ditt. Mål: 30x25x8cm

Pris
kr 260,00 Eks. MVA
Før
kr 520,00
5 stk. på lager

Kvantumsrabatt

Loading...

Produktinformasjon

OHWOW.amsterdam sine prosjektbager er en perfekt kombinasjon av varig og håndlaget glede for strikkere. Hver bag er unik og kan derfor variere fra bildene i nettbutikken.

Prosjektveskene fra OHWOW.amsterdam er til alle dere strikkere som er over gjennomsnittet glad i farger og sprell. Vi så dem første gang hos den berømte garnbutikken Stephen & Penelope i Amsterdam for noen år siden, og har stått i kø siden for å bestille håndmalte prosjektvesker fra det kreative teamet bak OHWOW.amsterdam, Sylvie og Hester.

Kvalitet: 100% bomullskanvas, håndmalt og håndlaget
Produsent: OHWOW.Amsterdam, Nederland

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE