Jen Hewitt x Field bag fra Fringe Supply Co.

Jen Hewitt x Field bag fra Fringe Supply Co.

Den perfekte on the go prosjektbag for dine strikkesaker!
Utseende teller og denne prosjektbagen for strikketøy fra Fringe Supply er den tøffeste vi har sett, og er svært ettertraktet internasjonalt blant strikkere. Dette grafiske designet heter HANK (= garnbunt) og er tegnet av designeren Jen Hewitt for Fringe Supply Co. 
Pris
kr 680,00 Eks. MVA
3-4 ukers leveringstid

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Jen Hewitt x Field bag fra Fringe Supply Co.
  • fringe-field-bag-hewett-hank-2
  • fringe-field-bag-hewett-hank-3
  • fringe-field-bag-hewett-hank-4
  • fringe-field-bag-hewett-hank-5

Produktinformasjon
Skikkelig stilig versjon av Field Bag som vanligvis lages ensfarget. Passer utmerket til alle andre Field bager du eventuelt har skaffet deg allerede:).

Vær obs på at både trykket og sømmen er håndlaget, hvilket betyr at trykkets intensitet, trykket plassering og sømmen kan forårsake ulikheter fra bag til bag.

På innsiden er det en medium stor lomme som passer til mobilen og notatboken. Deretter tre mindre lommer til strikkepinner, sakser og kulepenner. På andre siden er stor og lang lomme til strikkeoppskriften. Den lommen har også tre hull forsterket med messingringer til bruk de gangene du vil unngå krøll på flere garnnøster i bruk samtidig. Prosjektbagen er tilgjengelig i blå, natur, koksgrå og grå. De fargede variantene er noe mykere enn den i natur, siden disse har gjennomgått en fargeprosess.

Kvalitet: 100% ren bomull canvas (280 grams tykkelse)
Størrelse: bredde 11,5 cm, lengde 23,5 cm, høyde 24 cm
Detaljer: gode lommer på innsiden i canvas, trippel bunn, bomulls-rep begge retninger til lukning, håndtak i lær som mørkner ved bruk, franske sømmer og skjult kile, innvendige hull forsterket med messingringer til garntråder
Vaskeinstruksjoner: flekker rengjøres med mildt såpevann
Produsert i USA

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE