Fringe Supply Town Bag

Fringe Supply Town Bag

The Town Bag fra Fringe Supply Company er en lekker nykommer i høst, skreddersydd for strikketøy, samtidig som den også gir plass til dine daglige nødvendigheter! Og det med en stilig urban touch!
Pris
kr 960,00 Eks. MVA
7 stk. på lager

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Fringe Supply Town Bag
  • 759_1
  • 759_2

Produktinformasjon

Foreløpig kun tilgjengelig i svart, andre farger lanseres i 2019. Town Bag er basert på Karen Templar´s berømte Field Bag i solid 280 grams bomulls-kanvas, forstørret til 28 cm bred x 14 cm dyp x 26,5 cm høy, med utvendige lommer og tøffe lærhåndtak i kontrastfarge. 

Det utvendige lommepanelet er i vokset kanvas som omslutter bunnen og baksiden, og som gir fine lommer foran og bak, beskyttelse i bunnen og en fin ton-i-ton fargeeffekt. Håndtakene er festet grundig og deretter forsterket med fine antikke messingnagler, som gir den en urban touch!

De utvendige lommene er delt i to på fremsiden, og med en stor lomme på baksiden. Håndtakene og innvendige lommer er i naturfarge som en flott kontrast og god synlighet innvendig. De innvendige lommene er de samme som på Field Bag, gode og anvendelige til alle strikkeprosjekt!

Produsert i Tennessee, USA
Mål: 28 cm bred x 14 cm dyp x 26,5 cm høy
Håndtak høyde: ca. 10 cm
100% bomullskanvas i hovedrommet
Utvendige lommer i vokset kanvas
Innvendige lommer i ufarget kanvas
Solid bunn
Nagler i antikk messing