Qing Fibre Souffle 50g

Qing Fibre Soufflé, kasmirgarn av høyeste kvalitet og rett fra London! Det nyeste garnet i Qing-familien i eksklusive 100% kashmir, og gir en strikkeopplevelse du aldri glemmer. Souffle er mykt og silkeaktig samtidig som den gir en god passform til plagget og tydelige masker ved strukturstrikk. Laget i kashmirfiber fra Indre Mongolia, er innkjøpt, spunnet og farget på en etisk og bærekraftig måte. 4 trådet garn i 50grams bunter/325 meter.
kr 256,00 Eks. MVA
Velg vare

Produktinformasjon

Anbefalt pinnestørrelse for Qing Fibre Souffle garn er fra pinne 2 - 4,5. Det kommer an på hva du skal strikke.
Til strikking av sjal kan du gjerne bruke litt tykkere pinner ( 3,5 - 4 )
Til strikking av plagg må du bruke tynnere pinner ( 2 - 3 )
Du kan også bruke Soufflé sammen med f.eks Qing Fibre Veranita eller Kid mohair silk, da kan du også bruke tykkere pinner ( f.eks. pinne 4 )

Garnkvalitet: 100% kashmirull
Løpelengde: 325 meter / 50 grams bunt
Produsert: fiber fra Indre Mongolia, spunner og farget i Kina

Hvordan er Qing Fibre Souffle etisk og bærekraftig?
Qing Fibre er svært bevisste på at produksjonsprosessen på kashmir-garnet og de ønsker at fibrene kjøpes på en etisk og bærekreftig måte. Derfor er Souffle-fibern sporbar tilbake til gården, og sertifisert av RWS, ICCAW og GCS. Dett er organisasjoner som fremmer god dyrevelferd i kashmir-produksjonen, er miljøvennlig og støtter bøndene ved en rettferdig lønn. 

Kashmirgarnet Souffle fra Qing Fibre er spesiell
Kashmir er en sjelden og høykvalitetsfiber berømt for sine myke egenskaper, og skapes av kashmirgeiten som lever i verdens kaldeste strøk i Indre Mongolia. Tykkelsen av hver fiber er så tynn som 4/26NM, som gir et eksklusivt garn som er holdtbart og sterkere enn mye annet kashmergarn på markedet.
 

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE