BROOKLYN TWEED Loft

Brooklyn Tweed Loft er et høykvalitetsgarn i 100% amerikansk Targhee-Columbia ull fra sauer som gresser på de mektige sletteområdene i den naturskjønne delstaten Wyoming. Les mer om garnet Loft nederst på siden.

Vi lagerfører hele fargekartet til Brooklyn Tweed Loft og har normalt derfor omgående levering, 1-3 dager. Er fargen tom og må bestilles fra leverandøren i USA, sendes ordren normalt fra oss innen 21 virkedager.
kr 120,00
Velg vare

Produktinformasjon

Med Loft skaper du fjærlette luer, sjal og lune plagg. Loft er et 2-trådet garn med en moderat tvist, som gjør det perfekt til håndstrikk. Etterhvert som plagget strikkes vil du se at maskene skaper en nydelig jevn og solid overflate. Ved lacestrikk vises maskemotivet svært godt. Samtlige farger er naturlig melerte, noe som gir garnet et delikat og utrolig vakkert uttrykk. Se mer informasjon nedenfor.

Innhold: 100% Targhee-Columbia ull fra Wyoming
Vekt/lengde: ca.50 g = ca.250 meter (275 yards), 23-24 microns
Anbefalt pinne/Strikkefasthet: : 2mm (10 cm = 32m). 3,5mm (10cm = 24m)
Vaskeanvisning: Håndvask, tørkes flatt, skal ikke strykes

Opprinnelse: Produsert i USA: Ull fra Wyoming, farget i Philadelphia, spunnet i New Hamshire

Loft har stor fleksibilitet hva strikkefasthet angår, det kan strikkes på alt fra 2mm hvor du får et tett og solid stoffpreg til 4mm for et mer åpent resultat. To tråder Loft kan erstatte Shelter der du ønsker tydeligere struktur eller et et tofarget resultat.

Se mer om våre øvrige kvaliteter fra Brooklyn Tweed eller  Brooklyn Tweed design her.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

BROOKLYN TWEED Shelter
kr 100,00 Eks. MVA
TATARA i Brooklyn Tweed Loft
kr 40,00 Eks. MVA
VOE kit Snowbound
kr 752,00 Eks. MVA
VOE lue kit (to luer*)
kr 392,00 Eks. MVA