Friluftsstrikk av Stine Viberg

Friluftsstrikk av Stine Viberg

Boken Friluftsliv av Stine Viberg, strikkedesigner og friluftsentusiast bak Instagram-profilen @northernknitting, er forfatter av boken. Inspirert av den nordnorske naturen hun vokste opp i, har hun designet plagg laget for akkurat disse naturforholdene. Forfatteren sverger til ull, det ultimate materialet til friluftsplagg som varmer selv om det er vått. I boken finner du også Vibergs beste turtips.

Pris
kr 399,00 Eks. MVA
3 stk. på lager

Kvantumsrabatt

Loading...

Nordmenn elsker å være ute i friluft, og da trengs det gode og varme klær! Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting er en bok fylt av fine og praktiske friluftsplagg til hele familien. Plaggene er designet for utebruk til fjells, på havet og i skogen. I boken finner du oppskrifter på gensere, kofter, ullbukser og småstrikk som pannebånd, luer, votter og strømper – plagg for gutta på tur, venninner i kortreist hengekøyetur og bestefar og barnebarn på tur i skogen.

Stine Viberg, strikkedesigner og friluftsentusiast bak Instagram-profilen @northernknitting, er forfatter av boken. Inspirert av den nordnorske naturen hun vokste opp i, har hun designet plagg laget for akkurat disse naturforholdene. Forfatteren sverger til ull, det ultimate materialet til friluftsplagg som varmer selv om det er vått. I boken finner du også Vibergs beste turtips.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE

Villmarksgensere II - Linka Neumann
kr 303,20 Eks. MVA
LOPI Alafosslopi
kr 67,20 Eks. MVA
LOPI Lettlopi
kr 39,20 Eks. MVA
RAUMA Vams
kr 32,80 Eks. MVA
HILLESVÅG Ask 100g
kr 78,40 Eks. MVA